Milupa tejital 1 eves kortol - tapasztalatok es alkalmazas?
Figyelt kérdés
Hu, nehany het es 1 eves lesz a babam. Mar megvettem neki az uj tejitalt, el is olvastam, ertem, hogy valtozatosan lehet felhasznalni, kakoba, fozelekek suritesere, az erdekele, hogy ti hogyan adtatok, mennyit egy alkalommal, reggelire, vagy inkabb este, vagy delutan, mert ugye azt irjak, hogy kb fel liternek kell lennie a tej alapu dolgoknak, es ha a babam reggelire tejepet szokott enni, es ha mondjuk aznap nem kap mas tej alapu dolgot csak majd ezt a tejitalt, akkor mennyit keszitsek belole? Es milyen volt a valtas a tapszerrol? Szeretik?2010. nov. 9. 20:38
1/5 anonim válasza:
Zökkenő nem volt a váltásban,ugyanúgy megissza,mint a tápszert,és ugyanannyit iszik belőle.Én kajába nem keverem,natúr issza.Banános és epres milupát szoktam venni neki.Reggel ébredés után közvetlenül kap 1,5 decit (csőrösből iszik,cumisüveget soha nem fogadta el).Délben alvás előtt és este alvás előtt iszik 1-1 decit.Régebben tejpépet vacsorázott a fiam,de most már főtt ételt kap.Amikor tejpépet evett,akkor sem adtam kevesebb tejitalt neki.Nekünk ez a 3,5 deci tejalapú van,meg sajt,joghurt,krémtúró,bár az nem minden nap.Ez a fél liter csak irányadó,nem kötelező betartani.
2/5 A kérdező kommentje:
Koszonom! Remelem tetszik majd neki.
2010. nov. 9. 20:47
3/5 anonim válasza:
Szia!Szerencsére 13 hónapos koráig szopizott a srácom(15 hónapos lessz)Sajnos egyre kevesebbet és igy már tejem sem volt és eggyik napról a másikra leválasztotta magát nem kért a ciciböl.Én már 1 éves kora után rögtön elkezdtem kínálni neki a tejitalt,mivel éreztem hogy nem sokáig lessz már szopi.Eleinte nagyon sokat kiöntöttem mert nem fogadta el.Mi is a Milupa tejitalt isszuk viszont csak a banános fogy.Reggel és este adok neki 2,2-2,2 dl és még napközben a szokásos joghurt, saját készítésü turókrém.Szerintem ha reggelire tejpépet eszik akkor annyival kevesebb tejitalt adj Neki napközen vagy este.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, ertem, nem fogok akkor szamolgatni sokat, 300ml akkor nagyjabol, ha mas tejalapu etelt is eszik...
2010. nov. 9. 21:57
5/5 anonim válasza:
Én úgy adtam,mint a tápszert...ámde hasmenése lett tőle(és minden más junior tejtől).Most 2.5 éves,és még mindig tápszeres.Jóból írom-és több kismamától hallottam-hogy előfordul,hogy nem bírja a kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!