Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha nem viszem gyógytonára a...

Ha nem viszem gyógytonára a babám, valami hátrány érheti?

Figyelt kérdés
A fejlődésére gondolok.Nincs semmi baja,szépen fejlődik de az orvos ajánlotta.Mindenki hordja a babáját?
2009. jan. 9. 18:55
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Ha nincs semmi baja akkor tök fölösleges. Miért mondta az orvos hogy vidd?
2009. jan. 9. 18:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Én sem értem, hogy miért kéne vinni, ha semmi baja nincs...

Amúgy ártani nem árt, csak használni tud.

2009. jan. 9. 18:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Miért ajánlotta az orvos?

Csak volt rá valami oka.

2009. jan. 9. 19:00
 4/7 A kérdező kommentje:
5hónapos és nem akar forogni,meg kicsit keresztezi a bokáját rugdalozás közben.Ezek bajra utaló jelek?
2009. jan. 9. 19:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen lehet belőle baja.

Az nem gond, hogy még nem forog, mert azzal még ráér, de a lábkeresztezés fokozott izomtónusra utal, amit ajánlott kezelni.

2009. jan. 9. 19:14
 6/7 A kérdező kommentje:
értem,köszönöm
2009. jan. 9. 19:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Nagyon sok babát hordanak gyógytornára. Mi is járunk, van egy kis izomletapadás a nyakon, és ez kihat több olyan apró dologra, amit észre sem vettem, míg a tornász nem mutatta meg. Pl a jobb kezét kevesebbet nyújtja, mint a balt.

a gyógytorna mindenképpen jó a babának azt mondják, mert sokkal hamarabb megtanulnak mindent! Ne bajként fogd fel:-)

2009. jan. 9. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!