Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos kislányommal küzdünk...

4 hónapos kislányommal küzdünk az evéssel. Más is küzd vele?

Figyelt kérdés
3 óránként kínálom, eszik pár kortyot és kiköpi. Aztán várol egy kicsit, el kezd ordítani hogy éhes és hatalmas harcok árán de megeszi a 140 ml-t. Másnak is csinál ilyet a babája? Én stresszelem túl az egészet?

tegnap 08:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell 3 órákat várni. Ez egy régi hülyeség.
tegnap 08:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

De minek kell erőltetni ezt az egészet, kötelező 3 óránként evés meg kötelezö 140 ml? Mit jelent, hogy harcok àrán, fogod és erőszakosan nyomod a szájába a cumit, mig meg nem issza szerencsétlen?

Adjál neki enni annyit és akkor, amikor kéri. És amennyit jó étvággyal megeszik. Majd ha 3 napig nem eszik meg drasztikusan fogy, lehet aggódni, addig felesleges.

tegnap 08:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Tápszeres? Enyém is tápszert evett, nem küzdöttem vele, evett amennyit akart. A 3 óra meg néha inkább 2 volt.
tegnap 08:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém is négy hónapos, tápszeres, de az első két-három hét után csak körülbelülre néztem az órát. Amikor éhes, eszik. Általában valóban kb. három óránként, de van hogy két óra után nagyon éhes, van hogy csak négy óra múlva. És a mennyiség is változó. Hát nem gép ő sem.

Az én babám jó evő amúgy, de ez lényegtelen. Akkor etesd, mikor éhes. Ha gyarapszik, akkor minden rendben.

tegnap 09:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én babám 10 hónapos, de még most sem iszik meg 140 ml-t a tápszerből. Mindig is kevesebbet evett. Ne eröltesd, mert annál rosszabb lesz! Kínált, amikor kéri, és annyit, amennyit ő szeretne!
tegnap 10:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Már nem újszülött, nem baj, ha több mint 3 óra után lesz éhes.
tegnap 11:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha így folytatod lesz rosszabb is traumatizálod az evéssel. Ne tukmáld annyit és akkor adj amenyit és amikor kéri.
tegnap 12:21
 8/8 anonim ***** válasza:
És nincs szorulasa a kislánynak?
tegnap 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!