Hány nagy- és dédszülője él a gyerekeidnek? És Ti a pároddal hány évesek vagytok?
Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 16:09
11/28 A kérdező kommentje:
De jó sok! Nálunk a férjem 26, én 25, 6 hónapos a babánk. Megvan hála Istennek mind a négy nagyszülő, egy dédi és egy dédnagypapa. Ők az én részemről, de nem egymás házastársai. Férjemnek már csak egy nagymamája, volt, amikor a baba született, de ő nemrég sajnos meghalt. :(
2010. nov. 9. 17:01
12/28 A kérdező kommentje:
Ja, és pár éve halt meg az én dédim, szegény, ha még él egy kicsit, üknagymama lehetett volna. Az nem lett volna semmi. :)
2010. nov. 9. 17:02
13/28 anonim válasza:
Én 32 vagyok, élettársam 35. Három nagyszülő él és mind a négy dészülő, de csak két dédszülőt ismer, kettővel nem igazán tartjuk a kapcsolatot.
14/28 anonim válasza:
Nálunk nincsenek dédik, de van 3-3 nagymama, nagypapa ( szüleim válása, házasodása). Én 32, férjem 34 a fiúk 2,5 éves és 6 hónapos. És a kutya 9 éves :-))
15/28 anonim válasza:
Férjem 42, én 39 éves vagyok. Gyerekeink: 18, 15, 12,5 és 2 évesek. Mind a 4 nagyszülő él (bár apa szülei külön) és az én nagymamám is (hála Istennek!).
16/28 anonim válasza:
2 nagymama, 1 dédi mama, a párom 28 éves, én 22. 4 hónapos a kislányunk, már 8 éve vagyunk együtt...
17/28 anonim válasza:
nem jól írtam, 2 nagymama, 2 nagypapa, 2 dédimama, 1 ükmama! Közben a lányom itt játszik mellettem, rá figyeltem bocsánat!
18/28 anonim válasza:
2 dédi, 4 nagyszülő, férjem 34 én 30.
19/28 anonim válasza:
A férjem 45 éves, én 43, a lányunk fél éves. 3 nagyszülő él. Az én szüleim 67, 68 évesek. A párom anyukája már 15 éve özvegy és ő 78 éves.
20/28 anonim válasza:
Én 23 éves vagyok,párom 27.sajnos nagypapák nem élnek,csak a nagymamák,és az én részemről egy Dédimama:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!