Miért ébred fel mindig máskor éjszaka a 20hetes babám?
Figyelt kérdés
Ma éjszaka fél egykor ébredtem arra, hogy fészkelődik. Sírni nem szokott. Megetettem, aludt tovább. Van, hogy fél kettőkor, az elég gyakori. Telik el úgy is néhány éjszaka, hogy csak 4-kor, aztán más éjszakákon 5-kor ébred. Megetetem, és általában alszunk tovább. Néha az jár eszemben, hogy talán félreértem, és nincs is ébren, hanem a REM alvási szakaszban, félálomban motoszkál. De ha megetetem, miért alszik el rögtön? Ezek az össze-vissza ébredések hajnalban pl. azért rosszak, mert soha sincs mindig ugyanakkor a kajaidő reggel, aztán dől az egész nap is. Vagy ez nem is baj? Így nem igazán van napirendünk, és a délelőtti és délutáni alvás is csúszkál ide-da. Lehet, hogy ez sem baj?2009. jan. 9. 16:21
1/2 anonim 

válasza:

nekem is 5 hónapos a fiam és hasonlókat tapasztalok. Kb. 3,5 hónapos kora óta kezdte átaludni az éjszakát de mostanra ismét kelünk éjjel általában 1X. Nem tudom miért? a foga talán vagy csak éhes, hamar visszaalszik Ő is. Hason vagy háton alszik? mi hason alszunk a háton nem jön be. Volt olyan is hogy nem is kellett neki cici csak felvettem kb.2 perc és már aludt is. Sajna igen így borul minden a napirendel kapcsolatban. Én csak akkor veszem ki a kiságyból ha sír ha csak mocorog megvárom hátha vissza alszik.
2/2 anonim 

válasza:

én azt tudom javasolni, hogy próbáld meg azt, hogy nem eteted meg, hanem vársz,lehet vissza is alszik. én kislányom(17 hetes)is van olyan éjjel, hogy felébred. Akkor beadom a cumit és alszik tovább. Lehet nem is éhes csak felébredt. Ha éhes lenne jelezné sírással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!