Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hiszti a részemről vagy ő nem...

Hiszti a részemről vagy ő nem akar segíteni? Nálatok hogy van ez a dolog?

Figyelt kérdés

Van egy 14 hónapos lányunk. Szülés óta egyszer mentem el 2 órára (Pepco meg beültem enni). Azóta semmi. Ő bezzeg céges bulin is volt, baráti bucsuztaton... Férjem hazajön, mindig kitalál valami tenni valót, hogy nehogy átvegye a picit egy kicsit. Ha meg igen, együtt tvznek. (Aminek nem örülök). Most felújítani akár, és körülbelül már a hétvégék is úgy mennek el egész nap a nyakamban van a lány. Ő meg persze mindent is fel tud mutatni. Mikor már összevesztünk,hogy vegye át mert takarithatom fel a koszt amit ott hagyott, kiakadt hogy nem halad és hatraltatom. Mondom nekem ez az életem lassan másfél éve...

Félreertes ne essék imádom a lányom. Csak most besokaltam. Olyan apróságon hogy kutyát kiviszi, de sose szedi össze a kakàt. Persze most a lányom gyorsabb volt. És a férjem velem ordít hogy nekem semmi nem jó, majd össze szedi... Múltkor behisztizett mikor kértem ne hagyja este hogy szetdobalja a játékokat. Majd mikor persze leszarta, mondtam szedje össze, hát motyogott. Mondom szerinted én egy nap hányszor pakolok össze?!... Persze én csak egész nap otthon vagyok és nem csinálok semmit... Rokonok messze vagy is inkább csak akkor nagyszülők ha odaviszem a gyereket, de már gondoltam arra is egyszer elviszem a lányom a nagyszülőkhoz én meg egy órát csak flangalok egyedül.

tegnap 17:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%
Gondolom vágod te is hogy ez nem normális… Ha leírom nálunk hogy van és elmeséled a férjednek ki fog akadni és azt fogja mondani, hogy tuti kamu és ilyen nincs, szóval sokra nem mész vele :D Mondjuk az én férjem vállalkozó, nagyrészt itthon dolgozik és magának osztja be az idejét. De amúgy nálunk az a felállás, hogy többnyire az övé az etetés, pelenkázás és éjszaka is ha megébred ő altatja vissza a gyerkőcöt, egyrészt mivel már elég nehéz, másrészt van egy kiskutyánk is akit én szoktam ilyenkor kivinni, napközben meg én etetem, stb. Napközben is nagyon sokat van a gyerkőccel amikor nem dolgozik vagy közösen szoktunk sétálni, elmenni vásárolni vagy valamerre kirándulni, sütizni stb. Jah és amúgy be szokta tenni a mosást, el is mosogat és az se gond hogy én eljárok heti 3szor edzeni
tegnap 19:10
 12/18 anonim ***** válasza:
71%
Tök mindegy, hogy másnál hogy van, ha egyszer nálatok ez van. Nem kellett volna gyereket vállalnotok. A házasságotok szar, gondolom a férjed előtte is ilyen volt. Hiába mondja itt 35 ember, hogy az ő férje nem ilyen, ez a te helyzeteden nem változtat. De te is úgy emlegeted a kislányodat, hogy "a lány". Nem tervezett gyerek volt?
tegnap 19:27
 13/18 A kérdező kommentje:

Miért ne kellett volna? Igen tervezett volt. 8 évig vártunk rá.

tegnap 19:30
 14/18 anonim ***** válasza:
91%
Az én férjemnek mindent mondani kell,fogd meg a gyereket,teregess ki stb stb,ha mondom megcsinál mindent,de én néha ígyis kiakadok,1 éves a kisfiunk.
tegnap 19:56
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Most én hiába írom, hogy ennél még nekem is több időm van, pedig 2 gyerekünk van, mert rajtad ez nem segít. Te belenyúltál a fosba, aztán most pislogva nézel, hogy ez bizony büdös.

Szingli anya vagy és az is maradsz, akár elváltok, akár nem.

tegnap 19:56
 16/18 Bogica0616 ***** válasza:
63%
Nálunk kb: hasonló a felállás, apa reggeltől- estig dolgozik, hétvégén még szintén. A szülei vállalkozásában tevékenykedik, ezért dolgozik ennyit, mert egyedül nem tudnák csinálni. Én meg viszem a saját cegünket. Ez van pénz kell, dolgozni is kell, segíteni is kell a szülőknek. Valójában a férjem kb napi 10 percet foglalkozik a gyerekekkel, a háztartással semmit, talán kihúzza a kukát. Ezért lett külsős segitségem. Így én sem értem magamat, teljesen kimerültnek. De nekem ez vált be. Most van nagyobb munkák ezért ilyen terheltek vagyunk.
tegnap 20:13
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem hiszti a részedről, ha nekem ilyen férjem lenne inkább úgy döntenék hogy egyedül nevelem a gyerekemet...hiszen így is egyedül csinálsz mindent.

Az én férjem mindenből kiveszi a részét ami a gyerekkel kapcsolatos. Sokan írják itt hogy az ő férjük a háztartásba is besegít, na azt mondjuk az enyém nagyon ritkán 😃 De nem panaszkodom, mert már az is nagy segítség, hogy játszik a gyerekkel,eteti,pelenkázza,fürdeti stb. Eltudok menni bárhova ha arra van szükségem, mert tudom h odafigyel a gyerekre. De azért az hogy a férjed a saját gyermekével nem szívesen tölt időt és nem tudod nyugodt szívvel vele hagyni mert nem megbízható az kiakasztó lehet..

tegnap 21:32
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Te is tudod, hogy ez nem normális. Az én férjem ennek az ellentéte, de ez rajtad nem segít. Annyi, hogy takarítani, mosogatni én szoktam, mert azt nem adom ki a kezemből, imádom. Tudja, hogy nem érhet hozzá. :D Nekem ez kikapcsolódás. De vasal (mindig ő) főz és amikor itthon van, gyakorlatilag nekem szabad a terep a gyerekeket totálisan átveszi.
tegnap 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!