Most kaptam először gyed-et, eddig Tgyást kaptam, miért kevesebb a gyed?
mostmár nagyon utálom ezt a kilátástalan helyzetet. a férjem elvesztette a másodállását, amire nem számítottunk, és mióta itthon vagyok és nem tudok én sem dolgozni másodban, azóta rohamosan megyünk le a lejtőn....
erre még a gyed még kevesebb, mint a tgyás.
akárhogy törjük a fejünket, nem tudjuk, hogyan változtassunk.
egyszerűen nincs kilátásunk arra, hogy jobb lesz.
mostmár eljutottunk odáig, hogy mindennapos probléma, hogy miből vegyünk enni. megvesszük a gyereknek, ami kell, neki mindennap főzök, de magunknak csak heti 2-3 alkalommal. nem merek megenni egy almát, mert akkor a gyerek elől eszem el, annyira ki van számolva a pénzünk.
már gondoltuk, hogy cserélünk a férjemmel, ő marad itthon, én megyek dolgozni, mert nekem még ott a másodállás, bár most ez is leég bizonytalannak tűnik. nagyon nehezen hagynám itthon a babám, de vmit ki kell találni.
kilátástalan a helyzet... nagyon el vagyok keseredve.
tudom, többen vagyunk így, és hiába panaszkodom, de kinek mondhatná ezt el az ember?
csak a babám mosolya és bújása kárpótol minden rosszért.
köszi a válaszokat!
igen, sokmindent eladok a teszen. :)
és nem azért írtam ki a kérdést, hogy kuncsorogjak segítségért, csak jó volt kiírni magamból.
tudom, hogy vannak, akik még nálunk is rosszabb helyzetben vannak...
az az elkeserítő, hogy nem lát az ember esélyt rá, hogy jobb lesz valaha is, ha a tisztességes munkánknál maradunk. ráadásul közalkalmazotti szférában, kórházi alkalmazottként főleg esélytelen... hiába vagyunk diplomásak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!