Akik pici babának mesét olvasnak naponta mikor teszitek?
Szia! Dehogy baj!
Én is délután olvasok neki mesét,mert vacsi közben általában elalszik!
De szerintem fontos a meseolvasás már ebben a korban is! Én minden nap mesélek a játék része ez is és imádja! 11 hós kisfiú anyukája:)
Először én is népmeséket akartam neki olvasni, de 1 hónaposan kaptuk a Mesebolt című verseskönyvet, két méretben is kapható, a kisebbik, pont jó a babának, hogy tudja lapozgatni, kézbe venni. Szóval 1 hónapos korától, naponta többször olvastam belőle, egy idő után, ráálltunk arra, hogy szoptatás után olvastam. Ez annyira bevált, hogy féléves- 7 hónapos kora körül már maga fordult nyújtózott a kiskönyv után, hogy olvassak belőle, és míg olvasom a szép színes képek is lekötik:)
Egyébként a népmeséket sem hanyagoltuk, ha kedvem volt szoptatás alatt is olvastam. Most 11 hónapos és le szoktam feküdni a játszószőnyegre mellé és olvasok, míg ő játszik mellettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!