Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6hetes kisbabám popsija...

6hetes kisbabám popsija nagyon csúnya, piros. Mit kenjek rá?

Figyelt kérdés
Elég régóta ilyen, pelenka kiütéssel kezdődőtt, 3hetesen aztán gombás lett. A védőnő azt mondta éjszakára canesten nappal sudocream. Javulgat, de aztán mindig visszajön. Anyatejes csak, eléggé sok a kakis pelus, szinte mindben van.
2009. jan. 9. 14:27
 1/7 anonim ***** válasza:
állandóan kened sudocremmal??Az csak akkor segít s nem jön vissza...meg neogranormonnal váltogasd
2009. jan. 9. 14:30
 2/7 anonim ***** válasza:
59%
Hát, ne álljon a kakában, figyeld gyakran. A Sudocrémet én nem próbáltam, a neogranormon nekünk bevált.
2009. jan. 9. 14:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekünk a Sudocrem nagyon bejött! Volt az egyik kórházi ajándékcsomagban egy kis tégellyel. Kipróbáltuk nagyon jó! Vettünk egy nagyobb kiszereléssel.Kb. egy nap egyszer krémezem be vele a popsiját és gyönyörü szép a böre. Kicsit drága de nagyon sokáig elég!!!Próbáld ki!!
2009. jan. 9. 14:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Az elözö vagyok BOCS de nem figyeltem hogy te már használod a Sudocremot!!
2009. jan. 9. 14:34
 5/7 A kérdező kommentje:
A kakiból azonnal kiveszem, még ha csak ki pukis kaki is van. A gyógyszertári popsikrémet használjunk, csak kimondottam a fenekéhez kenem a sudocreamot napközben.Éjszaka pedig a canestent. Javulgat, de annyit kakál h azonnal kiüti a popsiját. Szoktuk szabadon is hagyni had szellőzzőn.
2009. jan. 9. 14:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Hetekig piros volt az én babóm popsija is, deréktól egészen a púpjáig és a combja is, mindenhol, ahol pelenka takarta. A gyógyszertári krémtől hámlott, a bepanthentől céklavörös lett a bőre. A dokinő széttárta a karját és azt mondta vigyem bőrgyógyászhoz. Hogyisne, 3 hónapos babát a rengeteg beteg ember közé! Sok kísérletezgetés után nekem a köv. kombináció vált be: minden pelenkázáskor fürdetőkrémes lemosás, törölközés majd langyos kamillás lemosás, kis idő múlva szárazra törlés, aztán jó vastagon DM-es körömvirágkrém. Ez után ha lehetett, egy kis szellőztetés. Rendbe jött szépen, kb. egy hét alatt. Most már csak sima langyos vízzel mosom le, és glicerines krémmel kenem.
2009. jan. 9. 15:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Én azt veszem észre h kicsit rendbejön, de aztán újra kiüti..a kis popsija a derekánál ahol összeér ott is tiszta kiütés..és mintha a canesten segitene is. Csak már a 2.tubust használjuk el..nem tudom lehet e ennyit.A védőnő azt mondta egy hét és rendbe kell h jöjjön.
2009. jan. 9. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!