Kislányom tegnap óta tud állni a kiságyban és most már a bútorunkba is belekapaszkodott meg az ágyba is. Miért sír miután felállt?
Figyelt kérdés
Tehát feláll. És amint ez megtörténik azonnal égtelen ordításba kezd. Ha elfárad akkor terpeszben áll és tovább ordÍt. Ülni még nem nagyon tud. Illetve tud, de magától ritkán ül fel. Mutattam neki, hogy hogyan kell lecsüccsenni az állásból de csak ordított tovább. Ha kiveszem megnyugszik és vigyorog tovább. Mit tegyek hogy ne féljen az állástól és let tudjon ülni magától?2009. jan. 9. 14:23
1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi elírtam szóval miért sír miután FELÁLLT?
2009. jan. 9. 14:24
2/5 anonim 

válasza:

leülést megtanulja magától fog egyet kettőt huppanni, s sztem felállást is megszokja élvezni fogja...megtanulnak mindent maguktól
3/5 anonim 

válasza:

szia,
Persze hogy ordít, hiszen felállt végre, de nem tud tovább haladni..:))
Ha kiveszed, akkor újra ővé a világ, és megnyugszik.
Minden menni fog, ne izgulj!!
4/5 anonim 

válasza:

Az én babám kb. 3 hete állt fel először, és tegnapelőtt óta magától tud leülni állásból (pontosabban térdenállásba ereszkedik és onnan mászik tovább). Nálunk is volt állásban sírás, bár inkább csak akkor, mikor már tök fáradt volt, csak még nem tudott leereszkedni.
Szerintem segítgess neki, vagy ülj csak od mellé és úgy foglalkozz vele. Megszokja majd, milyen jó dolog az ácsorgás és a dohányzóasztal lepakolása. Idővel meg majd megtanul egyedül is leülni.
5/5 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a hasznos tanácsokat. Most estére már úgy állt fel hogy nem sírt:) Én meg tanítgatom letottyanni. Üdv nektek.
2009. jan. 9. 18:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!