Mi lenne elég indok arra, hogy 3 hónapos babádat bébiszitter gondozza és te visszamenj 8 órában dolgozni?
utoalsónak:
ha ennyit kerestem volan,a kkor a szülés előtt valószínüleg félretettem volna a tgyás után gyed-es időszakra és leghamarabb 1 éves korában mentem volna vissza dolgozni
ha egyedül maradok vele mert a férjem meghal vagy elhagy, lelép de úgy hogy nem lehet utolérni gyerektartás ügyben se (ami egyébként se zajlik le egy két hét alatt) és nincs bölcsöde (mert itt nálunk pl nincs) és nincsenek nagyszülők. És nem élek meg a gyedből.
Na akkor.
Ilyenek hogy karrier meg azért mert fú de akkor 400 ezret kereshetek...nem tudna meghatni...mivel szoptatni akarnám(akarom ).
Ha a férjem nem lenne, az égvilágon minden rokonom, ismerősöm és barátom meghalna, és nem tudnám kettőnket másképp fenntartani, csak ha dolgozom.
Én boldog vagyok most, hogy babázom, és egyelőre nem vágyom vissza a melóhelyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!