Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lenne elég indok arra,...

Mi lenne elég indok arra, hogy 3 hónapos babádat bébiszitter gondozza és te visszamenj 8 órában dolgozni?

Figyelt kérdés
2010. nov. 8. 18:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

utoalsónak:

ha ennyit kerestem volan,a kkor a szülés előtt valószínüleg félretettem volna a tgyás után gyed-es időszakra és leghamarabb 1 éves korában mentem volna vissza dolgozni

2010. nov. 8. 19:14
 12/19 anonim ***** válasza:
68%

ha egyedül maradok vele mert a férjem meghal vagy elhagy, lelép de úgy hogy nem lehet utolérni gyerektartás ügyben se (ami egyébként se zajlik le egy két hét alatt) és nincs bölcsöde (mert itt nálunk pl nincs) és nincsenek nagyszülők. És nem élek meg a gyedből.

Na akkor.

Ilyenek hogy karrier meg azért mert fú de akkor 400 ezret kereshetek...nem tudna meghatni...mivel szoptatni akarnám(akarom ).

2010. nov. 8. 20:01
 13/19 anonim ***** válasza:
Csak es kizarolag az ha a gyereknek meg pelusra se jutna.
2010. nov. 9. 12:35
 14/19 anonim ***** válasza:
hát az anyagiak. bár elég nehezen tudok elképzelni olyan forgatókönyvet, ami alapjn elmondható, hogy a bébiszittert ki tudom fizetni, de azt már nem engedhetem meg magamnak, hogy otthon maradjak. karrier miatt kizárt és egyéb okból is.
2010. nov. 12. 13:53
 15/19 anonim ***** válasza:
3 hónapos baba mellett még TGYÁS-t kap az ember, ami kb. annyi mint a fizu, szóval nem tudom, hogy jön ide a GYED. Amúgy nekem úgy tűnik, a kérdés csak elméleti.
2010. nov. 12. 13:58
 16/19 anonim ***** válasza:
Ott a pont a 19:14-esnél!Ha valaki ennyit keres gondoljon a jövőre is!
2010. nov. 12. 14:38
 17/19 anonim ***** válasza:

Ha a férjem nem lenne, az égvilágon minden rokonom, ismerősöm és barátom meghalna, és nem tudnám kettőnket másképp fenntartani, csak ha dolgozom.

Én boldog vagyok most, hogy babázom, és egyelőre nem vágyom vissza a melóhelyre.

2010. nov. 12. 17:48
 18/19 A kérdező kommentje:
tegnap 13:58: nem elméleti a kérdés.
2010. nov. 13. 09:26
 19/19 anonim ***** válasza:
hallgass az ösztöneidre az lesz a jó! Ezt egy tapasztalt anyuka és főállású bébiszitter mondja
2012. aug. 13. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!