Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan főzzek több napra a...

Hogyan főzzek több napra a babámnak?

Figyelt kérdés

Nem sok időm van minden nap főzőcskézni, ezért ötleteket, javaslatokat várnék, hogy ti hogyan oldjátok meg a főzőcskézést.

Gondolok itt arra, hogy pl. főzök egy jó nagy adagot, és azt adagonként lefagyaszthatom-e. Vagy ha kiolvasztom, az már nem jó, más az állaga, íze,stb...

2009. jan. 9. 12:53
 1/2 A kérdező kommentje:
10 hós a kisfiam, és a korának megfelelő főzelékeket eszi.
2009. jan. 9. 12:54
 2/2 anonim ***** válasza:
én úgy csináltam hogy vettem nek pl csirkemellet meg cs. májat és megfőztem meg hozzá brokkolit répát stb és azokat is előfőztem kiosztottam adagokra lefagyasztottam és amikor arra került a sor csak beledobtam egy kis vízbe átfőztem és leszűrtem leturmixoltam!( ha krumplis kaját csináltam azt mindig frissen raktam hozzá mert az hamar megfő ha apróra vágom! )pici tej meg delikát esetleg reszelt sajt és isteni étek lett belőle...
2009. jan. 9. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!