6,5 honapos, eszi az üveges babakaját, de ha én fözök, hogy tegyem? arra gondolok hogy mikor felébred, azonnal éhes és enne, de ha meg elöre megfözöm, megfásul a krumpli vagy brokkoli nem? ti hogy csináljátok? ha akkor állok neki pepecselni mikor ébred, nem készül el, és sir, azt meg nem lehet kiszámitani hogy pont mikor ébred fel, hogy ne hüljön ki az étele..
2011. jan. 24. 20:31
1/8 anonim válasza:
én tízórai után nekiálltam, mikor még külön főztem neki. és így elkészül és meg is hűl eléggé, mire ebédelni kell neki bőven. ennyi idő alatt azért nem fásul meg. mostmár reggel nekiállunk 8-fél9 körül főzni, főleg, ha olyat főzök, amiből ő is ehet.
2011. jan. 24. 20:35
2/8 anonim válasza:
első megint. sőt! én eleinte minden összetevőt külön főztem, mire kitapasztaltam, miből mennyit kell neki. pl. répa-krumpli, később már a husi is. magadnak kell kitapasztalni ezeket leírni nem lehet, kísérletezz. de tényleg ne akkor állj neki, mikor már enni kellene.
2011. jan. 24. 20:37
3/8 anonim válasza:
Ugyan már!
Főzd meg, amikor tudod. Nem lesz semmi baja. Ha kihűlt, tedd hűtőbe, mikor ennie kell, csak megmelegíted.
2011. jan. 24. 20:50
4/8 anonim válasza:
a bölcsiben kaptam recepteket, hogy milyen kajákat adnak a gyerkőcöknek. Nem ígérem, hogy holnap, mert 2 gyerek mellett kevés az idő az ilyenekre, de be fogom scannelni és szívesen elküldöm emailben majd.
2011. jan. 24. 20:56
5/8 anonim válasza:
nem igen értem, hogyan fásul meg a krumpli, hiszen nem szárazon sf
2011. jan. 24. 21:21
6/8 anonim válasza:
szóval nem szárazon adod neki, hanem főzelékként. tehát megfőzöl egy kisebb krumplit egy kislábasban, ha megfőtt, akkor nem öntöd le a levét, hanem turmixolod, illetve besűrítheted tápszerrel, sinlaccal, ha bátrabb vagy, akkor akár egy kis rántást is készíthetsz (egy kávéskanál olajon egy picinyke liszt), és már kész is a krumplifőzelék. ezt megcsinálhatod céklával, répával is, tehetsz bele husit is. Pl. nagyon finom a cékla-alma-husi, pár kockányi krumplit is tehetsz bele.
az így elkészített főzeléket megcsinálhatod reggel, ha kihűl beteszed a hűtőbe és megmelegíted. sőt még jó másnap is.
2011. jan. 24. 21:31
7/8 anonim válasza:
bocsánat, de milyen az a krumpli, ami megfásul? rákerestem még a google-ban is, de semmit nem találtam. úgy tűnik, itt rajtam kívül mindenki érti, miről van szó. :((
2011. jan. 24. 21:38
8/8 anonim válasza:
Én minden reggel megfőzök a babámnak!Egy napi kajáját, és ezzel nincs gond!Te sem főzöl magadnak minden étkezés előtt!!!
És a krumplinak sincs semmi baja ha reggel főzöd, és du adod neki oda!Bármit főzhetsz így!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!