4 honapos babam miert bukja vissza a tejet?
4 honapos a fiam korigaltan 1..
Amikor anya tejet kap akkor egy resze vissza is jon.. meg evest kovetoen is 1 -2 oran keresztul bukja.. ennek okan rovid idom belul ujra ehes lesz.
Tapszer eseten is nemi bukas van de nem minden etetesnel es nem akkora mennyiseg mint a tejnel :(
Nem sok tejem van , eppen szeretnem ujra szaporitani valahogy de igy elgondolkodtam.
Vedono ajanlotta a suritmenyt.. de nem tudom erdemes e probalkozni :/ vagy hagyjam apadjon el es folytatom a tapszert plusz eszi mar a pureket is.
Lelkiismeret furdalasom van mert nem igazan szoptattam sokat, mert vagy nem volt annyi tejem vagy nem szopizott annyit, de utana fejnem is kellett ... Igy szepen lassan ritkultam a fejesek mert keves volt a tej is. Hat ez egy ordogi korforgas lett.

Hiába elismertek, ha elavult a tudásuk. Sajnos itthon sok ilyen példa van. Egyrészt azért, mert az orvos társasalom nagy része idős, nem követi a fejlődést, az “így szoktuk” elv mentén dolgoznak, holott a 6 évvel ezelőtt kiadott legfrissebb ajánlás is a 6 hónapos kezdést írja. Ezek nem titkosak, te is elolvashatod.
A hozzátáplálás csak érintőleges téma a gyermekorvosi, védőnői képzés alatt, így sok orvos nem elég felkészült a témában, ezért vannak szakemberek kifejezetten hozzátáplàlásra szakosodva.
Persze úgy teszed tönkre a gyereked emésztését, ahogy akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!