Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik név szimpatikusabb?

Melyik név szimpatikusabb?

Figyelt kérdés

Abkarovics vezetéknévhez?

Adelgunda, Zoé, Külikki, Hanna, Flóra.

tegnapelőtt 18:40
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
6.Az volt az első neki de azt én nagyon leszavaztam így maradt az Adelgunda...az egy fokkal jobb de nem is jÓ!
tegnapelőtt 20:56
 12/21 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki happy end lesz mert meg tudtunk egyezni egy köztes de egyszerű megoldásban is, valaki által írt Adél mellett döntöttünk. :) Majdnem a férjem által kedvelt név de közben teljesen normális amit meg én szeretek, és hamar megkedveltem.,Köszi mindenkinek!
tegnapelőtt 20:58
 13/21 anonim ***** válasza:
93%
A másik, itt is linkelt kamukérdésedben még azt írtad, hogy a férjed elhagy, ha nem Adelgunda lesz a gyerek neve, és senkinek nevezett téged. Micsoda fordulat :D
tegnapelőtt 21:03
 14/21 A kérdező kommentje:
13.Irj amit akarsz, nem magyarázkodom neked, :) Annak irtam aki normális válaszokat irt, kamuzóknak fölösleges irni :D...
tegnapelőtt 21:04
 15/21 anonim ***** válasza:
93%

A másik kérdésed alatt:

"Most közölte, hogy ha nem az ő neve érvénesülhet akkor itt a vége.

Én meg mondtam, én ki vagyok ebben a döntésben? Senki? Ő mondta, Igen egy senki mivel te szülted meg minden de legalább had én adjak neki valamit ha már minden jóból nekem volt részem...Ez volt az utolsó és eljöttem tőle..."

Lelépsz, majd félóra múlva felhívod:

- Szívem, van egy ötletem, legyen Adél.

- Nagyszerű, szívem, gyere vissza, így már minden tökéletes.

Happy end.

tegnapelőtt 21:12
 16/21 A kérdező kommentje:
15.Irj csak kis regényt, nem érdekel senkit. Elmondam ami volt ennyi, az hogy mit hiszel csak magadat mártod sárba ennyike...
tegnapelőtt 21:14
 17/21 anonim válasza:
0%

Abrakovics vezetéknévhez szerintem az Adelgunda passzol a legjobban.

A Zoé, Hanna, Flóra nevek ugyan hétköznapiak, de gyönyörűek.

A Külikki nevet én lehúznám a listáró, de végső soron úgyis tiétek a döntés.

Legyen a neve bármi is, gratulálok nektek! :)

tegnapelőtt 21:17
 18/21 A kérdező kommentje:
17.Mint irtam, adél lesz a végő.
tegnapelőtt 21:26
 19/21 anonim válasza:
Bocsi, nem olvastam el a hozzászólásokat csak a kiírt kérdést. Mindenesetre az Adél egy nem olyan gyakori, de ismertebb név. Szép név és még illik is a vezetéknévhez.
tegnapelőtt 21:41
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekem a Zoé tetszik, csak ez sajnos troll kérdés
tegnapelőtt 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!