Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam kapaszkodva feláll,...

Kisfiam kapaszkodva feláll, de ha nem vigyáznék, akkor elvágódna. Most már egy percre sem vehetem le róla a szemem?

Figyelt kérdés
Hogy van/volt ez nálatok, amikor elkezdett felállni a gyerek? Az én fiam simán felborul, ha nincs ott a kezem, hogy megakadályozzam. Eddig olyan jól elvolt egyedül is, játszott, de most hogy merjem egyedül hagyni akár egy percre is? ("Egyedül" az azt jelenti, hogy ő a nappaliban, én a konyhában, és egy lépést hátra kell lépnem, hogy rálássak.)
2010. nov. 7. 22:30
 1/7 anonim ***** válasza:

nem sajnos, ez ilyen de nyugi!

Pár nap alatt megtanul leülni, segítsd neki a tanulást.

tedd be járókába vagy puha szőnyegre míg kimész :)

2010. nov. 7. 22:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Lesz egy két baleset, aztán gyorsan rájön, "hogy kell" ezt. :o)

Ha mindig "elkapod", lassabban tanulja meg...

2010. nov. 7. 22:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Napról napra ügyesebb lesz majd.
2010. nov. 7. 22:40
 4/7 anonim ***** válasza:
másodiknak igaza van :) hagyjad, majd magától rájön hogy kell. Nagyon úgyse tud esni
2010. nov. 7. 22:51
 5/7 anonim ***** válasza:
*nagyot
2010. nov. 7. 22:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet,hogy szívtelennek tűnik,de hagytam 1szer-2szer elesni,és nagyon hamar rájött,hogy hogyan kell úgy elborulni,hogy az ne fájjon neki.Nem esik magasról,úgyhogy nem fogja összetörni magát nyugi!Amúgy a kék-zöld foltok száma az idővel csak növekedni fog!

Egy 2 éves soha meg nem álló kislány anyukája (plusz 15 hetes km)

2010. nov. 7. 22:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Akkor is el fog esni, ha epp a hata mogott allsz keszenletben. De ne aggodj, nagyon jol meg vannak csinalva, ha sajat testmagassagukbol esnek le (tehat nem valami emelvenyrol), akkor semmi bajuk sem esik. Sirni is csak azert sirnak, mert megijednek, vagy mert fusztraltak. Ha mar "hozzaszoktak", akkor nem. Amugy nagyon fifikasak.

Az en gyerekem, csak akkor sir, ha mellette vagyok amikor elesik (nagyon profin csinalja, veletlenul se arra dol, amerre a logika - meg en - varnank), ha nem lat, akkor meg se szolal, kel fel, es probalja ujra.

2010. nov. 7. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!