Kisfiam kapaszkodva feláll, de ha nem vigyáznék, akkor elvágódna. Most már egy percre sem vehetem le róla a szemem?
nem sajnos, ez ilyen de nyugi!
Pár nap alatt megtanul leülni, segítsd neki a tanulást.
tedd be járókába vagy puha szőnyegre míg kimész :)
Lesz egy két baleset, aztán gyorsan rájön, "hogy kell" ezt. :o)
Ha mindig "elkapod", lassabban tanulja meg...
Lehet,hogy szívtelennek tűnik,de hagytam 1szer-2szer elesni,és nagyon hamar rájött,hogy hogyan kell úgy elborulni,hogy az ne fájjon neki.Nem esik magasról,úgyhogy nem fogja összetörni magát nyugi!Amúgy a kék-zöld foltok száma az idővel csak növekedni fog!
Egy 2 éves soha meg nem álló kislány anyukája (plusz 15 hetes km)
Akkor is el fog esni, ha epp a hata mogott allsz keszenletben. De ne aggodj, nagyon jol meg vannak csinalva, ha sajat testmagassagukbol esnek le (tehat nem valami emelvenyrol), akkor semmi bajuk sem esik. Sirni is csak azert sirnak, mert megijednek, vagy mert fusztraltak. Ha mar "hozzaszoktak", akkor nem. Amugy nagyon fifikasak.
Az en gyerekem, csak akkor sir, ha mellette vagyok amikor elesik (nagyon profin csinalja, veletlenul se arra dol, amerre a logika - meg en - varnank), ha nem lat, akkor meg se szolal, kel fel, es probalja ujra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!