Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet abbol baj ha éjszaka is...

Lehet abbol baj ha éjszaka is hason alszik?

Figyelt kérdés
Kisfiam még csak 2 és fél hetes, és sajnos a pocakja miatt hason fektetem. ha hanyatt rakom sokszor felkel, de igy hason nem. Lehet belőle baj? köszi a válaszokat! (bocsi ha hülye a kérdésem, de sok rosszat hallottam már, és nem akarok bajt!)
2009. jan. 9. 08:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

én is hason aludtam első perctől és 25 éves vagyok :)

az én kisfiam 8 hós és ő is hason alszik. szerintem nem okozhat gondot. na meg ha neki így jó, miért ne?!

2009. jan. 9. 08:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Van légzésfigyelőtök?
2009. jan. 9. 08:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
ilyen pici korban, még talán előnyös is, mert, ha esetleg bukik, akkor nem nyeli vissza...
2009. jan. 9. 08:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal egészségesebb, ha hason alszik!!!

Erősebb lesz a háta, hamarabb emeli, tartja a fejét. Jobb a pocijának, "maszírozza" saját magának. Ha visszabukik a kaja nem rögtön a légutakba megy, hanem kifelé. Tudja gyakorolni a kúszást, ahogy lassan felrugdossa magát a kiságy végébe. És a csípőjével sem lesz problémája, mert békaként felhúzza a kis lábát és ez jót tesz az első hetekben, hókban.

A bölcsőhalál nem attól történik, hogy hason alszik. Légzésfigyelővel nyugodt lehetsz, de hidd el, semmi baja nem lesz.

2009. jan. 9. 09:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az én babám 1 hónapos, és csak hason hajlandó feküdni. De jobb is így, mert időnként bukik, és így legalább nem nyeli vissza, hanem a lepedőre megy a tej.

Én is féltem először a hasonfekvéstől, olvas minden hülyeséget az ember, bölcsőhalál, stb. Mondjuk mi használunk légzésfigyelőt, így én is remekül-nyugodtabban alszom és a baba is.

2009. jan. 9. 09:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia! Az én babám 3 hónapos és 4 hetes kora óta hason alszik! Azóta alussza végig az éjszakákat! Ha van légzésfigyelőd akkor nyugodtan tedd hasra!
2009. jan. 9. 09:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Nálunk is 1 hónapos kora óta hason alszik, így sokkal nyugodtabb, nem zavarja a keze, szépen alszik. Van légzésfigyelőnk is, szerintem nyugodtan tedd hasra.
2009. jan. 9. 09:52
 8/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! nincsen légzésfigyelőnk, de a baba ágya pont mellette van a mi ágyunknak!! be is tudok hozzá nyulni éjjel, ha sir!! köszi mégegyszer a válaszokat, megynyugodtam! :) jo babázást!
2009. jan. 9. 11:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is hason altattam a kisfiamat már 2hetes korától,mert nagyon hasfájós volt.Ő már az első naptól kezdve külön szobában alszik és nincs légzésfigyelőnk sem.Nincs semmi gond,azóta is így alszik:)

4hós baba anyuja

2009. jan. 9. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!