Lehet abbol baj ha éjszaka is hason alszik?

én is hason aludtam első perctől és 25 éves vagyok :)
az én kisfiam 8 hós és ő is hason alszik. szerintem nem okozhat gondot. na meg ha neki így jó, miért ne?!

Sokkal egészségesebb, ha hason alszik!!!
Erősebb lesz a háta, hamarabb emeli, tartja a fejét. Jobb a pocijának, "maszírozza" saját magának. Ha visszabukik a kaja nem rögtön a légutakba megy, hanem kifelé. Tudja gyakorolni a kúszást, ahogy lassan felrugdossa magát a kiságy végébe. És a csípőjével sem lesz problémája, mert békaként felhúzza a kis lábát és ez jót tesz az első hetekben, hókban.
A bölcsőhalál nem attól történik, hogy hason alszik. Légzésfigyelővel nyugodt lehetsz, de hidd el, semmi baja nem lesz.

Az én babám 1 hónapos, és csak hason hajlandó feküdni. De jobb is így, mert időnként bukik, és így legalább nem nyeli vissza, hanem a lepedőre megy a tej.
Én is féltem először a hasonfekvéstől, olvas minden hülyeséget az ember, bölcsőhalál, stb. Mondjuk mi használunk légzésfigyelőt, így én is remekül-nyugodtabban alszom és a baba is.

Én is hason altattam a kisfiamat már 2hetes korától,mert nagyon hasfájós volt.Ő már az első naptól kezdve külön szobában alszik és nincs légzésfigyelőnk sem.Nincs semmi gond,azóta is így alszik:)
4hós baba anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!