Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érett lehet már a bilire?

Érett lehet már a bilire?

Figyelt kérdés

Kisfiam minden alkalommal, ha pisil, vagy kakil, leguggol, és látványosan csinálja. Ha WC-ra megyek bekéredzkedik, és ráül a bilire (úgy ruhában). Minden este fürdés előtt együtt megyünk WC-re, olyankor mindig bele is pisil a bilibe.

Ha napközben teszem rá, akkor is belepisil, de akkor nem mindig, mondjuk 5 alkalomból 4-szer.

Szerintetek érett rá, vagy hagyjam még? Eredetileg úgy gondoltam, majd tavasszal, de kicsit elbizonytalanodtam, nehogy elmenjen a kedve:)

2010. nov. 7. 20:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ugyanezt csinálja a 17 hónapos kisfiam is. Ő is "látványosan" kakil,leguggol hozzá,ha megvolt a dolog utána megy a pelenkázóhoz és mutatja hogy cseréljem ki a pelusát. Én is most akarom elkezdeni a biliztetést. Remélem eredményes lesz. Sok sikert Nektek is! :)
2010. nov. 7. 22:26
 12/13 A kérdező kommentje:

Nektek is köszönöm!

Remélem elmúlik a kicsi undora a bilitől:) Nálunk valószínűleg azért alakult ki hamar a bili"szeretet", mert a fiamat nem lehet kizárni a wc-ből, csak ha a másik szülő addig foglalkozik vele, vagy hallgatjuk, hogy ordít odakint:( Ilyenkor bejön, és ráül a bilire, hogy ő is. Aztán egy idő után már egyedül is bilizik:)

Kedves utolsó, remélem gyorsan sikerül a kicsiket szobatisztaságra szoktatni, főleg mert az apja már tesót szeretne, én meg attól tettem függővé, hogy a nagyobbat ne kelljen pelenkázni:)

Ha így haladunk, akkor jövőre már jöhet a tesó:)

2010. nov. 8. 08:10
 13/13 anonim ***** válasza:
Az utolsó előtti vagyok(21.58).Mivel anyafüggő a lelkem,azzal nincs gond,hogy ne jönne be velem a wc-re,csak valamiért nem érdekli a dolog(bezzeg a bátyja 2 évesen már szobatiszta volt).Ráadásul több barátunknál is vele hasonló korú gyerekek vannak,amik már bőszen biliznek.Na,ez sem hozta meg a kedvét.Mi is tervezzük a kis tesót,úgy volt,hogy már most belevágunk,de jövő tavaszra toltuk a projektet,mivel mire megszületik majd,biztos,hogy szobatiszta lesz(pláne a jövő szeptemberi ovikezdés miatt).
2010. nov. 8. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!