Anyukák, akik szoptatnak. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2 és fél hónapos a babám és attól tartok, hogy fogy a tejem.Mostanában alig eszik 70-80 ml-nél többet és elég nyűgöskés is.Pedig igény szerint szoptatom, iszok, homeopatiás bogyót szedek és tejszaporító teát is iszok.Fejni is szoktam, igaz nem minden szoptatás után.Mit tehetnék még???2010. nov. 7. 19:27
1/9 anonim válasza:
Feváltva idd a teát és szedd a homeós bogyót, mert üthetik egymást, és csökkenhet a hatásuk. Én hetente váltogattam. Tehát 1 hét tea, 1 hét homeo.
2/9 anonim válasza:
Először is nyogodj meg! Nekem 2 hós ababám és volt má rtöbbször kisebb nagyobb ingadozás. Sokat segített a meleg fürdőzés,zuhanyzás szopi előtt vagy csak úgy napközben. Nekem nagyon mondták hogy levest egyek és hallottam olyat is hogy szopi közben inni kell ez is segít. Hajrá ne add fel!
3/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy hogyan szoptatsz, de ha egyszerre csak egy mellből, akkor kínáld meg a másikból is. Én is így szoptattam, és még mindig szopizik a kicsim, most 9 hónaposak vagyunk. Én is bevetettem minden praktikát, én ittam még görögszénamag teát meg alkoholmentes sört is. Ne keseredj el, pont most nem szabad feladni, mert hamarosan be fog állni rendesen a kereslet-kínálat, és utána már nem kell különösebben semmit tenned érte, annyi tejed lesz amennyi a babónak szükséges. Lényeg, nem szabad idegeskedni, meg stresszelni miatta.
4/9 anonim válasza:
Ha megmaszírozod szopi előtt a melled, könnyebben ürül a tej, nálunk a klinikán a fejés előtt is javasolták. Még a pihenés is sokat számít, ne eröltesd meg magad.
5/9 anonim válasza:
Én pár napja olvastam itt, hogy valakinek segített a pattogatott kukorica tejtermelés ügyben. Na, gondoltam, kipróbálom, mert eddig semmi sem hatott. Reggelre annyi tejcsim lett, úgyhogy lassan malacnak érzem magam a sok kukoricától, remélem, kinézni nem fogok úgy tőle, de mindent a tejcsiért.:))
6/9 anonim válasza:
pótold tápszerrel. inkább, minthogy nyűgösködjön a baba.
nem szentségtörés.
7/9 anonim válasza:
nekem eddig a pradicsomleves és a mogyorókrémes kenyér jött be. Még jó a dm-es tejszaporító. és amúgy amit a második írt az még nagyon tuti.
8/9 anonim válasza:
Szió!Pár hete én is nagyon kétségbe estem, és akkor ajánlották nekem a milupa, milusan nevű teáját.Az íze is nagyon jó, és nekem annyi tejem lett tőle, hogy már tele a fagyasztó:)A tescoba érdemes megvenni, ott egész jó áron van.Remélem tudtam segíteni.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!Kipróbálom, amiket írtatok!
Jó babázást!
2010. nov. 8. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!