Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális, hogy úgy érzem, nem...

Normális, hogy úgy érzem, nem kötődök a 4 napos kisbabámhoz?

Figyelt kérdés

Már itthon vagyunk, a terhességem problémamentes volt, ahogy a szülésem is (se oxi, se érzéstelenítés, se gátmetszés - pedig első baba), de amióta megszületett a kicsi, úgy érzem nem kötődök hozzá még olyan erősen, pedig nyilván szeretem őt nagyon, nagyon is vártam már, hogy találkozzunk. De ma pl. egy barátnőmmel elmentem beülni egy cukrászdába egy kicsités nem hiányoltuk egymást.

Ez normális? Amikor megszületett, akkor sem eufóriát, inkább megkönnyebbülést éreztem...

jan. 9. 23:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
26%
Istenem mit kell azon fennakadni, mert elment sütizni 4nappal szülés után. Ennyi ragadt meg az irományából? Tűt a szénakazalba keresitek eskü.
jan. 10. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!