2 hós kislányom miért nincs el magában?
Nyugi, ne vedd fel az idétlen válaszokat. :) Egyszerűen túl kell lépni az ilyen mentálisan sérülteken, akik azon élik ki elszigeteltségüket, hogy beszólogatnak.
Mi 6 hetesek vagyunk, az én babám sincs el egyedül, de nem kell állandóan felvennem. Van, hogy lerakom a közelembe (hordozóba, vagy a nagy ágyra), én vasalok, ő nézelődik, elég ha beszélgetek vele, vagy néha megpuszilgatom, hogy érezze ott vagyok vele. Amíg ilyen jó az idő, napi kétszer sétálunk-levegőzünk. Délelőtt csak a bkocsiban szundít, délután van egy 2-3 órás alvása. Amikor fentvan, mesélek neki. Mindegy mit mondasz, a lényeg hogy hangsúlyozz sokat, azt imádják. Az enyém allati jókat szokott vigyorogni pl a kiskakas gyémánt félkrajcárján :) tudom, hogy nem érti, de nem is ez a lényeg. Persze vedd is fel, sétálgass vele, dúdolj neki, táncoljatok.
Az a baj, hogy kezdetben én is "tudományosan" akartam nevelni, hogy legyen önálló, legyen el magában, tiszta stressz voltam, ő meg sírt. És amikor a szívemre hallgattam, rájöttem, az a legfontosabb, hogy ilyen piciként még a közelségünkre van szüksége, később egyre önállóbb lesz. :) Akkor meg majd mi sírunk, hogy már leráz minket.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!