Egy éjszakára mamánál hagynánk két és fél hónapos babánkat. Babaöböl és babafészek ott lenne amiben itthon is alszik illetve mama ugyanúgy altatná abban az időben mint mi. Bekavar ez esetleg az alvásba másnap vagy ugyanúgy megy minden mint addig?
Fuuu te itt miket fogsz kapni...de igen ha így érzed most erre van szükséged akkor igen.
Én először 1 évesen hagytam ott 2 éjszakára, elmentünk wellness hétvégére a férjemmel.
Anyósom maximálisan megbízható így nyugodt szívvel hagytam rá.
De egy éjszakára ha kellett volna akkor hamarabb is megtettem volna
A károgókra meg ne hallgass.
Az sem normális ha ovikezdéskor válnak el először a gyerekek az anyjuktól
1-es, de hogy jön ide az ovikezdés? Az 3 evesen van.
Egy 2,5 hónapos meg 3 éves gyerek között rengeteg idő van, nem ez a két veglet létezik.
Kérdező, erre amugy nem tudom, milyen valaszt vársz. Nekem ket gyerekem van, az egyik bárkivel elvolt, elaludt, a másik csak velem akart aludni. Nem tudhatjuk, a te gyereked mit fog reagalni. Lehet, semmi nem lesz. Lehet, hogy felkel majd és nem lát, nem erzi az illatod, kétségbeesik, sírni fog.
Meglepő, de nem minden gyerek ugyanolyan. Nem tudja senki,hogy fog a tiéd reagalni.
3 honaposan aludt egyszer a mamanal, o igazabol akkor eszre se vette, hogy nem otthon van es mas altatja.
Persze ismerte a mamat, a helyet, mert nem akkor talalkoztak eloszor, de babakent olyan volt, hogy igazabol neki tokmindegy volt ki van vele, barkivel elvolt.
Kesobb mar nem igy volt, de akkoriban ebbol a szempontbol konnyu volt vele.
Ő is ilyen, hogy bárkivel jól elvan. Tapszeres egyébként tehát az etetéssel sincs gond.
Kialakult már az éjszaka nálunk,csak annyit remélek hogy nem borul fel emiatt. De ha máshol is ugyanúgy elalszik akkor valószínűleg nem fog.
Mi egyébként szeretnénk is ha máshol és mással is jól el lenne hiszen nekünk is könnyebb ha bármit el kell intézni tudjuk kire hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!