Miért nem viselem el babám sírását?
Ezért elkezdtem szedni magamtól a Hova nevü gyógyszert!!
nagyon szeretem ,nem akarok vele ideges lenni ,mert ha ideges vagyok ő is az lesz!!
És félek ha nagy lesz utálni fog!!
Üdv egy 5 hós baba anyukája
azért mert ki vagy teljesen merülve, keresd elő a nagyikat, ha neincsenek akkor meg valakit aki vigyáz a gyerkőcre amíg kikapcsolódsz EZ SEGÍTENI FOG MINIMUM HETENTE 1 VAGY HA CSAK FÉL NAP DE LEGYEN A TIED ebbe a napba a férjed is beszállhat mehettek együtt is,
vagy csak add le a babót és maradjatok otthon
egy 5 hós baba már kibirja nélküled 1-2 órát (többet te nem bírsz ki nélküle)
üdv:két kislány boldog anyukája
Én sem tudom elviselni a sírását az első perctől kezdve. Megteszek mindent, hogy ne sírjon, valahogy nem bírom idegekkel. Mindig kapok is érte a rokonoktól, hogy mit ugrálok a gyerek első pisszenésére, de az én kislányom olyan, ha nem reagálok egyből, nagyon be tud pöccenni és akkor nagyon nehéz megnyugtatni. Úgyhogy inkább gyorsan próbálok reagálni... de ez meg elég kimerítő.
De abban biztos lehetsz, hogy nem fog utálni. Amúgy sem tud senki visszaemlékezni a csecsemőkorára. Te vagy a mindene! Hogy utálhatna? Ismerek olyat nem egyet, aki hagyta sírni a babáját, mégis kiegyensúlyozott kisgyerek lett belőle és szereti az anyukáját. Mondjuk én nem ezt az elvet vallom, mert a babómnak sem jó ha sír és nekem sem. Másrészt bele kell törődni, hogy néha sírnak... még akkor is, ha megteszel mindent, hogy ne tegye :( Mi az a Hova?
Ez természetes: a baba sírása azért olyan, amilyen, hogy utáld, és mindent megtegyél ellene. Az előzők nagyon jó tanácsokat írtak - figyelj oda, hogy NEM a babád az egyetlen lény, akivel ezentúl napi 24 órában foglalkoznod kell! Foglalkozz mindenképpen magaddal ÉS a pároddal is! Ha ezt elmulasztod, vagy lekicsinyled (ugye, 'majd foglalkozom ezzel, ha lesz időm') - abból súlyos problémák lesznek.
Gyógyszert pedig legfeljebb rövid ideig és nagyon keveset szedjél. Nem jó ötlet.
Hát nem ilyen válaszokat vártam!!!
De köszönöm
a Homeós hova meg miért nem jó??
Inkább legyek ideges????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!