Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan jelentkezik a babáknál...

Hogyan jelentkezik a babáknál a tejallergia?

Figyelt kérdés
Gyermekorvosunk nem hajlandó csak hipoallergén tápszert felírni, pedig semmi sem indokolja. Kicsit húzós 3x annyit fizetni a HA tápszerért :( Ha nem muszáj, akkor tudnám másra is fordítani ezt a pénzt. Kérem olyan írjon, akinek sajnos tejallergiás lett a babája és ez úgy derült ki, hogy sima tápszert kapott. Mik a tünetek? Mert ha nagy baj lehet belőle (ha esetleg mégis tejallergiás lesz)akkor inkább nem próbálom ki a simát. Köszönöm előre is a válaszokat!
2009. jan. 8. 17:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Mennyi idős?Mást kapott már?pl tejpép... Az unokaöcsém tejallergiás,de csak tavsszal fogják vizsgálni,hogy pontosan mire(tejfehérje,tejcukor...)Neki kezdettől foga ekcémás volt az arca,majd 4 hósan a tejpéptől(1 kanál) bedagadt,vörös lett az arca,szeme.Neki a HA-s táp sem jó csak a szója alapú.Ezeken a tüneteken kívül felléphet még hányás,hasmenés is.
2009. jan. 8. 17:35
 2/4 anonim ***** válasza:
A HA tápszertől is lehet tejallergiás a babád,mivel az is tejalapú.Az ilyen gyerekeknek gyógytápszereket szoktak felirni,az első 6 hónaoban HA tápszert javasolnak a késöbbi allergiák miatt.Szerintem ne sajnáld rá a pénzt.
2009. jan. 8. 17:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem sajnálom rá! Csak fölöslegesen nem akarom kidobni rá a pénzt. Nagy különbség. 4 hónapos múlt egyébként. A HA tápszertől semmi baja. De ha olyan tünetek lehetnek mint amit az első válaszoló írt, akkor inkább nem próbálom ki. Kaptam sima tejpép mintát, azzal gondoltam, hogy kipróbálom, csak nem mertem, ezért kérdeztem inkább, hogy mik a tapasztalatok!
2009. jan. 8. 18:09
 4/4 anonim ***** válasza:
1. egy teáskanálnyit keverj meg neki és kostóltasd meg vele.Ilyen mennyiségben próbálkozhatsz,de ha félsz próbáld ki a natúr HA-s pépet,ha nincs baja ízesítheted gyümölcspéppel is.
2009. jan. 10. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!