Citrom kerdes. Mikortol adhato? Valaki ujszulott kortol javasolja valaki csak 1 eves kor felett.
Rengeteg kerdest elolvastam itt az oldalom.
Leginkabb a csuklara javasoljak sokan, meg citromle kontra friss citrom es citromfu tearol irnak.
Kicsit faj a torkom (szedek ra gyogyszert) es szeretnek a lanyomnak megelozeskeppen citromos kamillateat adni (friss citrombol).
8 honapos es 3 hetes.Csavarhatok bele egy kicsit, hogy ellenallobb legyen a szervezete?
Tudom mi a citromsav :) tanultam rola eleget.
Koszonom azoknak akik a kerdesre valaszoltak!!
Szia!
Én nagyjából ezt a táblázatot követem, e szerint már 7 hónapos kortól adható:
Az én babám is lassan 9 hónapos lesz, és ugyan ő még nem kapott citromot, (mekkora mázlink van itthon a Cebion cseppel), de narancsot pl. már kapott. Szerintem egy pici levet nyugodtan tehetsz a teájába! Más kérdés, hogy fog-e neki tetszeni a savanyú íz... :) Az én fiam a meggyel nem barátkozott meg, mert savanya volt. Lehet, hogy kapsz majd egy-két fintort a kiscsajtól! :)
Kedves utolso!
Ha lehetne most 2 zold kezet kapnal :) Vagy harmat ;)
Meggyet sem kapott meg, mert azt sem lehet kapni (lehet mindenkinek csodalkozni:) sot a soska is Magyarorszagrol van), igy nem tudom, hogy fog ra reagalni :)
A torkom egeszen jo most es szedem tovabbra a gyogyszert :)
Remelem nem kapja el a megfazasom.Szep estet kivanok es koszonom meg egyszer a segitseget.
Koszonom, mert ez is hasznos info :)Csipkebogyom van itthon (szaritott bogyok) akkor azt is teszek a kovetkezo teajahoz :)
szep estet :)
Én is úgy tudom, hogy 6-7 hónapos kortól lehet citromot adni egy babának. Mármint friss citromot.
Ha csipketeát készítesz neki, vigyázz, ne legyen túl forró a víz, mert a c-vitamin magas hőfokon elbomlik.
Koszonom a tippet:)
Langyos vizben szoktuk aztatni es en nagyon szeretem :) remelem Csibem is fogja:)
Neked is szep estet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!