Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Visszaformálódhat a feje?

Visszaformálódhat a feje?

Figyelt kérdés

Elfeküdte a babám a feje teteje oldalát. :(((

Mindig máshogy teszem le aludni.

Hason aludt, 2szer összegömbölyödött mint egy kis süni...

Mit tudok csinálni?

Már alig látszik csak ha nagyon nézem akkor de nem vészes .

Védőnő észre se vette, ha nem mondom neki.

Melyik oldalára tegyem ?

6 hetes most,kb. 2 hete aludhatta el .

#elfeküdt fej
dec. 14. 18:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Az enyém is születése óta forgatja, szóval olyan mindegy, hogy teszem le. Plusz vagy úgy altatja magát, hogy rázza a fejét vagy a feje tetején húzogatja a haját. Ennek megfelelően megvannak a kopasz foltjai is. Pár hete meg rászokott, hogy hiába rakom középre, elmászik a rácshoz és teljesen belenyomja a fejét. Szóval várom, hogy csíkos is legyen 🤣 4hónapos lesz.
dec. 14. 20:12
 12/20 A kérdező kommentje:

:))

Köszönöm.

Az enyém is feltoja magát nagyon erős baba...

Ortopedián voltunk párnapja a doki nem mondott rá semmit csak kérdezte melyik felén alszik.

Mondtam hogy mindenhogy szeret aludni és elmondtam ezt is hogy hogy sikerült így elfeküdnie de arra sem mondott semmit...Szóval remélem nem lesz baj .

Akkor szólt volna a doki nem ?

Nem tudom értitek e de ő nem úgy feküdte el a fejét hogy oldalt is lapos .Csak a feje tetejét.

dec. 14. 20:44
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

"várom, hogy csíkos is legyen 🤣"

:DDD

Így kell ezt, ha nincs baj, csak lazán! :))))))

dec. 14. 21:01
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor szólt volna a doki nem ?"

Persze! Nyugodj meg!

dec. 14. 21:02
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem marad úgy. De bennem is volt egy ilyen para annó, így abszolut megértelek. Nekem azt mondták, hogy érdemes váltogatni az oldalt és így is tettem, szép gömbölyű a fejformája :)
dec. 14. 22:25
 16/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ.

Most akkor egy oldalt altassam,vagy forgassam ...

Már összezavarodtam hogy melyik lenne a jobb...vagy hagyjam békén?

Egyébként azt olvastam hogy ha 4 hónapos korig nem alakul vissza késöbb már nem fog .

Ezért is aggódom .

A másik meg a doki nem szólt hogy felírta a vigantol cseppet a felhőbe és így kimaradt sajnos.

Lehet ebből baj ?

Ettől is deformálodhatott a feje hogy nem adtam neki?

Tápszeres baba .

Első babámnál nem volt ilyen probléma.

dec. 15. 06:12
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Te magad írod, hogy elmozog, akkor tökmindegy hogy teszed le, úgyis felveszi a neki kényelmes pózt, ami az elfekvést okozza. Három gyerekemből kettő elfeküdte a fejét, az egyik oldalról, a másik hátulról. Nem is kicsit... Nem marad úgy, ahogy a mozgásfejlődéssel megszűnik az egyenlőtlen terhelés, vissza alakul a gének által diktált fejformára. Ne aggódj!
dec. 15. 08:17
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nyitott a kutacs, addig alakítható a fejforma. Arra kell figyelni, hogy ne az ellaposodott rész laposodjon még tovább.
dec. 15. 18:50
 19/20 anonim ***** válasza:
A Vigantol kihagyása nagyobb gond.
jan. 12. 15:22
 20/20 anonim ***** válasza:
Na, hogy alakulnak a babák fejei? Szép már az összes? :)
jan. 12. 15:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!