Tipegőnél mennyire szoktatok erre figyelni evésnél, hogy ha mászkál, vagy szalad nincs evés, én vagyok túl parás?
Figyelt kérdés
Férjem többször kínálta már miután lejött a székből 1-1 falattal, amit harap ami épp nála van. Csakhogy ilyenkor le-fel mászkál a lakásban közben, és vissza-visszajár harap egyet.. Tehát nem feltétlen fut vele, csak járkál.
Ezen kell aggódnom vagy hagyjam, nem nyelhet félre mászkálás közben? 15 hós.
dec. 13. 13:01
1/14 anonim válasza:
Igen, kell.
Nem a babák kerülnek a kórházba fulladás miatt, akiket annyira féltenek a darabos ételektől.
80%-ban rohangáló kisgyerekek evészetéből lesz baj.
Ez az első és legfontosabb szabály, enni csak ülve. Főleg, hogy nem is tud ilyenkor figyelni az ételre, ami gondot okozhat.
2/14 anonim válasza:
Én a rossz szokás kialakulása miatt jobban aggódnék. Ne azt szokja meg, hogy így eszünk.
3/14 A kérdező kommentje:
2 ugyanezt is mondtam én is! Pl ha bölcsibe/oviba megy, és netán épp nem figyelnek rá, ő meg bohóckodik vagy szaladozna evés közben..
dec. 13. 13:18
4/14 A kérdező kommentje:
De köszönöm a megerősítéseket, első gyerek, és hajlamos vagyok néha túlfélteni, akkor ez most nem az és jogos.
dec. 13. 13:20
5/14 anonim válasza:
Én nem engedem, ha kell, be kötöm az etetoszekbe, pont ezért, mert fulladás veszélyes. Ha fel akar állni, és menni akar, akkor úgy veszem, hogy befejezte az egész és nincsen több kaja a következő étkezésig.
6/14 anonim válasza:
Ahogy írták fulladás veszélyes nagyon illetve ehez szokik hozzá és az óvodában erre nem lesz lehetősége hogy felálljon étkezés közben.
7/14 anonim válasza:
Én nem hagytam, de hagyják sokan. Egy anyuka a jatszoteren csuszdazas közben tömte a szájába az almát. Szerintem ez nem jó.
8/14 anonim válasza:
Én ebben szigorú vagyok, az se érdekel, ha másnak nem tetszik. Ha sokáig nem érünk haza, akkor is keresek legalább egy padot vagy valamit, ahol leülhetnek és ehetnek egy müzliszeletet, vagy ülnek a kocsiban, és megvárom, amíg befejezik. Rohangálva/mozgás közben/beszéd közben nem hagyom őket enni, mert fulladásveszélyes.
9/14 anonim válasza:
Mi még előtte állunk, még nem jár a fiam, de a kevés dolog egyike, amihez ragaszkodni fogok kőkeményen, az, hogy mászkálás, rohangálàs stb közben nincs evés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!