Igen, kb, oviban a "Hüvelykujjam almafa+ c. versikével :D
dec. 13. 11:26
3/12 A kérdező kommentje:
Nekem mindig baba marad ❣️ ja csak mert van babauszin egy kislány 17 hónapos és a mutató ujját ha kérdezi anya hol van akkor már mutatja is. 14 hónapos a kisfiam.mondom aztán le leszünk maradva. A hüvelykujjam almafát szoktam neki. Szereti is.
dec. 13. 11:52
4/12 anonim válasza:
És minek versenyzel más anyakkal?
Nem egészséges.
Fiam 2,5 éves, fogalma sincs róla, hogy melyik a hüvelykujja 🤷🏻♀️
dec. 13. 11:58
5/12 anonim válasza:
A 17 hónaposnak lövése sincs róla, melyik a mutatóujja, csak ha anyja kérdezi, hol az akármelyik ujjad, mutat egyet. Vagy tényleg láttad, hogy a hüvelykujját is meg tudja külön mutatni, meg a gyűrűset is? :))))
dec. 13. 12:04
6/12 anonim válasza:
Ez szerintem olyan, mint amikor en megkerdezem a 1,5 evesemtol, hogy hany eves vagy.
Mutatja hogy ketto. :D De tokmindegy mit kerdezel tole, mindig kettot mutat.
De amugy meg ha tenyleg tudja is a gyerek 17 honaposan, tegyuk fel hogy igy van, akkor se vagytok semmirol lemaradva. Majd ha 6 evesen se tudja a tied, na akkor mar az gyanus lehet.
dec. 13. 12:09
7/12 anonim válasza:
Az enyém meg a 2. szülinapján már ismerte a fénysorompót, mondta is ezzel a szóval. Akkor az összes gyerek le van maradva, aki ezt nem tudja 2 évesen? Dehogyis, egyszerűen más sorrendben tanulnak, attól függően hogy mit látnak többet. Valamelyik hamarabb megtanulja az ujjait, a másik évekkel később és ez nem baj.
dec. 13. 12:45
8/12 anonim válasza:
A gyerekek nagyon eltérőek. Az enyém 4 évesen már olvasott, de 10 éves lett, mire rendesen be tudott gombolkozni és meg tudta a cipőjét rendesen kötni.Nem kell mindig másik gyerekhez hasonlítani a sajátunkat.
dec. 13. 16:25
9/12 anonim válasza:
Valószínűleg ha másik ujját kérdezné meg, akkor is azt mutatná. Vagy csak azt az egyet tudja. Mekkora nagy előre lépés... De ha még tudná mindet is, és még el is mondaná, akkor sincs előrébb, mert lehet, más területen meg lényegesen le van maradva. Nem érdemes ilyenekkel foglalkozni, csak neked lesz rossz. Amúgy is óvodás korban kell csak ezt tudni.
dec. 13. 17:29
10/12 anonim válasza:
Jaj Istenem de el vagytok maradva!
Az én gyerekem 17 hónaposan nem azzal foglalkozott, hogy melyik a hüvelykujja, hanem írt egy három tételes zenekari szvittet a londoni filharmónikusoknak,sőt a partitúrához csatolta az angol nyelven írt instrukcióit.
...bár ha jobban belegondolok, lehet hogy nem is 17, hanem 21 hónapos volt.
Sajnos, kicsit későn érő, de remélem behozza a lemaradást. 🤣
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!