Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányom (10hós) több hónapja...

Kislányom (10hós) több hónapja csipked, markolászik, hüvelykujja körmét belénk vájja, hogyan szoktathatnám le róla?

Figyelt kérdés
Amikor ölben van, kapaszkodás helyett csipkedi a kulcscsontot, tépkedi az emberek nyaki bőrét,karomon a bőrt, derekamon stb. Járt már így valaki? Nem bántásból csinálja és nem vágunk fájdalmas arcokat amin jót röhög és ezért csinálná. Egyszerűen rászokott, érdekes neki😩
2021. aug. 23. 20:33
 1/6 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem hogy hajat is húzgál de azt mondjuk altatásnál épp nem, szájban viszont szeret(ne) turkálni és ha nem engedjük ezeket, felhergeli magát altatásnál. Le szoktam fogni és úgy ringatom tovább, de rendesen hadakozunk.
2021. aug. 23. 20:36
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Mindig erélyesebben rászóltam, hogy nem fáj anyának,aztán leraktam és ott hagytam. Pár alkalom után leszokott. Nem maradhatott tovább az ölembe,ha fájdalmat okozott.
2021. aug. 23. 21:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Mennyi idos volt ekkor?
2021. aug. 24. 00:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Először mondtam neki hogy fáj, ilyet nem csinálunk és levettem a kezét. Ha folytatta volna, akkor tettem a plüss takarója egy részét a kezecskéihez és mondtam neki hogy ezt gyűrögetjük, és megnyugtatóan beszéltem hozzá picit. Beválhat szundi kendő is, az én kislányom a nagyon nagyon puha takarókat imádja gyűrögetni szopizáskor, elalváshoz.
2021. aug. 24. 07:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne hadakozz vele,játéknak fogja venni,vagy felbosszantod (mert igen,fel lehet babát is :D) és akkor azért fogja csinálni.Igazán nem fogja még megérteni,hogy mit jelent a fáj.

Adj valamit a kezébe amit szabad gyűrögetni,a fáradt babák szinte mindig nyomkodnak.

2021. aug. 24. 09:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Én is úgy látom hogy nem értené hogy miért ne. Megpróbálom vmi alvós állat csücskével, köszi!
2021. aug. 24. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!