Mikor kezdtetek napi szinten sétálgatni babátokkal?
Figyelt kérdés
Hány napos volt? Kendővel vagy babakocsival?dec. 12. 19:01
11/27 anonim válasza:
6naposan babakocsival. De augusztusban szültem.
12/27 anonim válasza:
Haza jöttünk és rá 3 napra kb. Babakocsival.
13/27 anonim válasza:
4. nap mi is mentünk (vagyis ballagtunk, mer császárom volt). Így csak fél órát.
3 hetesen sokszor 2 órákat is mentünk ide oda, kutyával.
15/27 anonim válasza:
Szintén 23 vagyok. Lányom novemberi és akkor még voltak minusz 5 fokok is.
18/27 anonim válasza:
Vasárnap jöttünk haza, kedden babakocsival vittük orvoshoz. Novemberi gyerek. Attól kezdve minden nap sétáltunk
19/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Érdekes, hogy ilyen sokan nem is tartják be a gyerekágyi pihenést, az én környezetemben nem így látom. Én egy hetet mindig vártam magam miatt a sétákkal.
dec. 13. 09:04
20/27 anonim válasza:
Attól mert gyermekágy van egy minimális mozgást lehet végezni.. nyilván én se órákat sétáltam az újszülöttel hanem csak mentünk egy kört az utcába, és nyilván olyan tempóban ami nekem kényelmes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!