Mikor kezdtetek napi szinten sétálgatni babátokkal?
Figyelt kérdés
Hány napos volt? Kendővel vagy babakocsival?ma 19:01
2/9 anonim válasza:
Babakocsival pár nap után kimentünk. Nekem is jót tett a levegő pár nap bezártság után. Először 10 percekre, hisz nincs most annyira jó idő.
3/9 anonim válasza:
Először 7 naposan az orvoshoz. Utána naponta. Babakocsival kezdtük, de azt hamar megutálta, így utána kendőztünk.
4/9 anonim válasza:
Nem emlékszem pontosan, pár naposan vittem először, utána naponta mentünk. Volt kendőm is, de nagyon szerette a babakocsit, így inkább azt részesítettem előnyben, nekem egyszerűbb volt úgy.
5/9 anonim válasza:
Babakocsival, egy hetesen, naponta kétszer.
Kellemest összekötöttuk a hasznossal.
Vittünk a tešiť iskolába, közben beugrottunk a boltba.
Minden időjárásban.
6/9 anonim válasza:
Tesót akart lenni, most nézem, szlovák szavat helyezett be az autokorrekt 😅
Bocsi
7/9 anonim válasza:
Le leszek pontozva... Kb 3-4 hónaposan. Addig (hasfájás miatt) egész nap üvöltött, babakocsiban elkékült annyira sírt. Kendőt sem viselte el. Minden nap kivittem az udvarra kézben, járkáltam vele 10-20 perceket. Mióta nincs hasfájás, azóta van napi séta.
8/9 anonim válasza:
Szerintem 2-3 hetesen, de nem tudom pontosan, mert eleinte a férjem ment vele. December eleje volt és én nagyon rosszul voltam hetekig szülés után, vérszegény voltam, plusz a gátmetszésem is nagyon fájt. Nem tudtam a fürdőszobánál messzebbre sétálni 3 hetes koráig.
9/9 anonim válasza:
#7 lányom volt ilyen.
3 hónapos koráig sehova az udvarból, se kendobe, se kocsival.
Durva volt ahogy orditott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!