Egész nap szopik a babám és már teljesen kivagyok tőle. Hogy lehet ezt megszüntetni?
Igen,sajnos ez ilyen. De kitartást,ügyes vagy,életben tartod a babát,magadat is,ennél többet nem tudsz most tenni. Kupi sajnos mindig lesz,később ,ha totyog,még enni tanul,még mindent tanul...és mindent csak sok sok részletben és per vagy sokkal lassabban tudsz majd csinálni. Minél fáradtabb vagyok annál jobban ingerel engem is.
Egyébként hat héttel a szülés után van az egyik legdurvább mélypont,mind a két gyerekemnel ezt tapasztaltam,csak a második al már tudtam,hogy mi van. Az első három hónapban nonstop,de utána is még jó darabig csak a szoptatás körül forogtak a napjaim. Egyik szoptatasnak vegeymar készültem a másikra,ami jött is hamarosan. Azt hittem sosem lesz vége. Vége lett,jött helyette más..sok erőt kívánok,amit tudsz,szervezz ki,rendelj,vagy ha mást nem,szard le. Életben maradni,és életben tartani,ez most a jelszó.
Baleset érte és habár nem ő volt a hibás de a rehabilitációja nagyon sok időbe fog telni, és anyagilag is van amit nekünk kell majd megvenni a kezelésekhez(ennyit a magyar tb-ről na mindegy...)
Nem szeretnék kéregetni, próbálom csendben ezt az időszakot túlélni csak nehéz,hogy közben itt a háztartás és azért a kórházba is ahogy tudok próbálok menni látogatóba de nem mindig tudom úgy időzíteni, hogy aludjon és ha nem alszik akkor egyhuzamban cici ami nem lenne baj de pl a héten is akárhányszor elmentem és pont ébren volt sírt egyhuzamban a cici miatt. A kórházi és abból inkább az idősebb szobatársak nem nézik jó szemmel a szoptatást a kórteremben de ha kimegyek onnan olyan sokáig eszik,hogy vége a látogatási időnek ezért néha el sem indulok mert tudom,hogy úgyis ordítás lesz a vége.
Szia! Először is kitartást és erőt kívánok! A férjednek pedig mielőbbi jobbulást!
A baba valószínűleg érzi a feszültséget, ezért akar közelebb lenni hozzád.
Első 2 hónap katasztrófa volt nálunk is. Állandóan enni akart, pedig sok tejem volt. Utána kezdett szépen beállni 2-3 órára.
Esetleg, ha nem akarsz bent a kórteremben szoptatni, fejni nem tudsz és cumisüvegből adni? (kivéve ha tartasz a cumizavartól)Bár ez is sok idő.
Elhiszem, hogy zavar a kupi, de csak a minimumot csináld, amit bírsz.
Simán szoptathatod bent a férjed mellett is. Emiatt ne hagyd sìrni.
Nagyon sajnálom a balesetet, ez most nehezít a helyzeteden nagyon.
Teljesen normális, ha egy 6 hetes baba állandóan mellen lóg. Sőt, az a fura, ha nem ezt teszi.
Tedd takarèkra a háztartást. Egyél szendvicset, almát, banánt, rament. Bármi olyat, ami nem jár sok főzéssel, mosogatással. Férjed nincs otthon, te nem mászkálsz, nem lesz az a ház olyan koszos. Van olyan barátnőd, aki legalább lelki tàmaszkènt, meg heti 1 felmosàsban, bevàsàrlàsban segít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!