Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egész nap szopik a babám és...

Egész nap szopik a babám és már teljesen kivagyok tőle. Hogy lehet ezt megszüntetni?

Figyelt kérdés
Szombaton lesz hat hetes, idáig is elég nehéz volt letenni mert folyton ölben kell lennie de most már oda fajult a helyzet,hogy egész nap a mellemen van mert ha nem, ordít. Egyedül vagyok vele, a ház olyan mértékben van elhanyagolva,hogy folyamatosan sírok és hányingerem van már ettől a kuplerájtól mert nem tudom mosni, seperni,mosogatni,felmosni,semmit. Leveszem ciciről,lerakom, ordít mint akit ölnek, aztán visszarakom a mellemre és nem szopja csak alszik rajta. Teljesen kivagyok, semmit nem tudok csinálni. A férjem kórházba került és nincsenek közelben családtagok, anyukám volt itt két hete de gyakrabban nem tud ő sem jönni mert nincs már szabadsága. Szeretnék valamit kezdeni a helyzettel mert én már nem tudom ezt sajnos tovább tartani, de nem fogadja el a cumit.

ma 18:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%
Ez ilyen az elején. Pár hónap és kicsit jobb lesz a helyzet. 3 gyerekem van. Mindegyiknél így volt. Ezzel nem nagyon tudsz mit kezdeni. Gondolom nem akarsz belőle tápszeres babát csinalni (ott meg keverhetnéd a tápaszert, én biztos maradnék a cicinél).
ma 19:06
 2/15 anonim ***** válasza:
64%
Enyém is cicin csüngött, ez ilyen. Ha ennyire nincs segitséget én fogadnék takarítót.
ma 19:08
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez tényleg így van, de ez javulni fog nemsokára. Nincs hordozókendőd? Persze úgy se könnyű, de én azzal azért tudtam főzni, teregetni, takarítani, persze csak mérsékelten. 😃

Meg néha hagytam egy kicsit sírni is. Mondjuk pár percet...

WC-re azért nem vittem magammal.

Kitartás. A férjednek pedig jobbulast. O most olyan nosztalgiat érzek, milyen jó lenne egy 6 hetes pici.. Az én lányom már 16 éves.

ma 19:11
 4/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom megtenni a férjem rehabilitációja, gyógyszereirengeteg pénzt fog elvinni és még ugye azért pelenkát ruhákat is venni kell a gyerekre. Esélytelen,hogy egy takarító beleférjen. 😭
ma 19:11
 5/15 A kérdező kommentje:
Van hordozóm de most abba sem marad el😟
ma 19:13
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Jó ég, mi történt a férjeddel? 3-as vagyok.
ma 19:13
 7/15 anonim ***** válasza:
89%
Akkor egy kicsit most törődj bele hogy ez van. A hordozót néha próbáld meg, napról napra változik, hogy elvannak e valahol vagy nem.
ma 19:14
 8/15 anonim ***** válasza:
87%

Növekedési ugrása van, hamarosan javul, negyedik trimeszterben van, rajtad akar lenni, ez ilyen ehhez kell alkalmazkodnod.

Igen, k*rva nehéz, az is marad,de idővel hozzászoksz,hogy ez az új életed.

ma 19:17
 9/15 anonim ***** válasza:
42%
A városod Facebook csoportjában kérhetnél segítséget legalább a takarításhoz, biztos akadna valaki, aki ingyen segítene.
ma 19:21
 10/15 anonim ***** válasza:
30%

Ne hidd el hogy ez normális. Most lesz 3 hetes a babám és meg is őrülnék ha állandóan a mellemen lenne.

Szerintem ez már régen rossz ha téged ez megnyomorít ilyen szinten.

Próbálj tanácsot kérni anyukádtól vagy a védőnőtől.

Ne fogadd el az ez ilyen válaszokat.

ma 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!