Ráejtettem a babám fejére a telefont!😭 Mikor vigyem orvoshoz? (Többi lent.)
Kb.10centiről esett rá a sarkával☹️ A homloka körül érte az ütés. A kutacsa mellett, mintha lenne egy kis piros pukli, talán az az. Azonnal felsírt, pedig direkt nem mutattam pánikot, hogy lássam, nagyon fáj-e, vagy csak én ijesztem meg. Nagyon ordított, pár másodpercig levegőt se vett közben.(Ő mondjuk mindig nagyon ordít, nem szokott kicsit sírni.)
Általában túleszi magát, így akár kaja után 1-2 órával és szokott bukni. Ilyenkor már mindig nagyon nyűgös és próbál aludni (nyugtalanul tud csak pár perceket), mert hasfájós is, meg fogzik is már, és amúgy is nagyon rossz alvó. Szédülést nem tudom, mert még nem jár. Szóval félek, hogy nem ismerem fel a "jeleket", mert olyan, mint máskor, közben meg baj van. Ha pl.életében először hosszasan alszik, az már aggodalomra ad okot?(Eddig 40perc a rekordja, de az is sok ébredéssel.) 3 és fél hónapos.
Igen, tesóm is azt mondta, hogy szerinte a 21.században minden babával megtörténik. (Ő is ráejtette anno az övére.) Még röhögtünk is múltkor, hogy pár év múlva majd mutogatják egymásnak a nyomát, hogy kinek milyen márka 😂(Nem marad meg persze, szerencsére.)
Szerintem ő már rég elfelejtette, a szülők tovább kattognak rajta. Én még azon is képes vagyok parázni, hogy nehogy azt higgye, hogy direkt volt, mert sokszor mondtam neki, hogy ne haragudjon, véletlen volt, de nem biztos, hogy érti 😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!