Ráejtettem a telefont a 2 hetes babám fejére. Vigyem emiatt orvoshoz?
Ezt en is csinaltam :(
Szerintem nincs gond, hacsak nem a kutacsra esett.
En ezt kesobb ugy kuszoboltem ki, hogy soha nem a feje folott tartottam, hanem a masik oldalan, a labanal.
Most, hogy mar 4 honapos, nem lehet telefon a kezemben szopi kozben. Mert akkor nem eszik hanem azt nezi :)
Koszonom. Nem hiszem, hiszen oldalt esett a fejére leginkább. Jaj, annyira bűntudatom van..
2-és valaszolo: ha nem fogalmaztam érthetően, elnézést. Épp a szoptatás végén voltunk, hiszen már majdnem elaludt. Ilyenkor már nem szopik, de még mellette fekszem, amíg el nem alszik. Ha előbb kelek fel, akkor felebred. Még egyszer bocsi, ha zavaros.
Mindemellett remélem, nem lesz gond. Csak olyan rossz, és, hát a telefon sem pehelykonnyu...
Egyszer én is így jártam amikor kb 3 hónapos volt, csak az arcára esett. Annyira bántott, hogy még ilyenkor is a kütyük és a net rabjává váltam (vált a társadalom) hogy megfogadtam, hogy gyerek mellett nincs telefonozás, majd a wifit is kilőttük, a telefonon külön net nincs, így csak a laptopon lehet netezni, azon meg macerásabb, így feleslegesen már nem lógunk a hálón, minőségibb az életünk a gyerekkel is, meg egymással is, "leszokóban" vagyunk :)
Válaszolva a kérdésre, szerintem nem lett baja :)
Harmadik vagyok.
Igen, bekem is lelkiismeret furdalasom volt, hogy ilyenkor is netezek.
Viszont a babam az elejen napi 20 orat szopizott ( hogy veinduljon a tejem), a ferjm reggeltol keso estig dolgozik, csaladom masik orszagban, teljesen egyedul vagyok, es nekem sokat segitett, hogy ilyenkor tudtam beszelgetni valakikkel megja csak a neten is olvasgattam forumokat.
Most mar 4 honapos, napi 7 szer 20 perc a szopi, mar nem telefonozpk kozbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!