Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ráejtettem a babám fejére a...

Ráejtettem a babám fejére a telefont!😭 Mikor vigyem orvoshoz? (Többi lent.)

Figyelt kérdés

Kb.10centiről esett rá a sarkával☹️ A homloka körül érte az ütés. A kutacsa mellett, mintha lenne egy kis piros pukli, talán az az. Azonnal felsírt, pedig direkt nem mutattam pánikot, hogy lássam, nagyon fáj-e, vagy csak én ijesztem meg. Nagyon ordított, pár másodpercig levegőt se vett közben.(Ő mondjuk mindig nagyon ordít, nem szokott kicsit sírni.)

Általában túleszi magát, így akár kaja után 1-2 órával és szokott bukni. Ilyenkor már mindig nagyon nyűgös és próbál aludni (nyugtalanul tud csak pár perceket), mert hasfájós is, meg fogzik is már, és amúgy is nagyon rossz alvó. Szédülést nem tudom, mert még nem jár. Szóval félek, hogy nem ismerem fel a "jeleket", mert olyan, mint máskor, közben meg baj van. Ha pl.életében először hosszasan alszik, az már aggodalomra ad okot?(Eddig 40perc a rekordja, de az is sok ébredéssel.) 3 és fél hónapos.

dec. 9. 17:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
Nem hinném, hogy lett baja. Esetleg ha hány, vagy vígasztalhatatlanul üvöltve sír, akkor mutasd meg ügyeletes orvosnak! Egyébként hogy sikerült a mutatvány?
dec. 9. 17:07
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Ennél lényegesen több kell egy agyrázkódáshoz. Ha hányna (nem bukás) vagy magyarázhatatlanul sírni, a pupillái tágak maradnának, akkor vinném orvoshoz.

Amúgy én egészen biztos vagyok benne, hogy csak megijedt. Járt már így az anyukák jelentős része, ne emészd magad emiatt.

dec. 9. 17:09
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is egyszer raejtettem a telefont a gyerekem fejére

Fekve szoptattam, és annyira hadonászott, hogy kiverte a telefont a kezemből

Nem lett semmi baja, talán az enyém is 3 hónapos volt, ha jól emlékszem.

dec. 9. 17:10
 4/15 Bogica0616 ***** válasza:
6%
Mutasd meg holnap a gyerek orvosnak, ha pukli lesz a fején, vagy ha aggodsz. Egyébként nem értem miért van telefon a kezedben úgy, hogy a feje felett van? Nem lehetne máshogy tartani?
dec. 9. 17:15
 5/15 A kérdező kommentje:

Természetesen, szoptatás közben. Pont ettől féltem, annyi embertől hallottam már.

Próbáltam máshogy tartani, pont ezért, de most nem jött össze, mint a példa mutatja. Nyilván, ha visszafordíthatnám, jobban figyelnék, de utólag már hiába okoskodom.

Az enyém nem szokott magyarázhatatlanul sírni, mindig meg tudom magyarázni, ugyanis akar 8-10 órát eltölt alvás nélkül.😕Ilyenkor már éjjelig ordít, szinte mindig.

Meg is ijedtem, mert természetesen most negyed órát aludt úgy, hogy nem volt már cici a szájában (sose szokott) és a legaggasztóbb, hogy arra mentem be, hogy már ébren van, de nem ordít. (Azt persze, már pótolta, most itt nyűglődik a kezemben, ahogy mindig.)

dec. 9. 17:42
 6/15 anonim ***** válasza:
43%

Anno en is raaejtettem szoptats kozben :)

Ezt a port ado nok nem fogjak megerteni, hogy milyen napi akar 20 orat is szoptatni ( az elejen ) ...

Ne aggodj, ennel erosebbek a babak, semmi baja nem lesz (irom ezt 20 ev gyerekkorhazi munka utan, a gyerekek nagyon sok mindent kibirnak am! )

dec. 9. 18:34
 7/15 Bogica0616 ***** válasza:
89%
Nem írta senki, hogy port adtam volna, és azt sem, hogy hány órán keresztül szoptattam, de mindegy is. Valószínűleg nem lesz baja, de úgy gondolom inkább mutasd meg feleslegesen, mint utána rágd magad ezen. A rossz alvás és a nyugöség miatt kérdezem, hogy nem allergiás esetleg, mert az enyém az volt és miután kiderült elhagytuk a tejet sokkal jobb lett.
dec. 9. 19:23
 8/15 A kérdező kommentje:

Nem én írtam, hogy port adtál. Nem vittem el, nem akartam, hogy össze is szedjen valamit. Remélem, semmi gond nem lesz, figyelem. Eddig pont olyan hisztis, mint bármikor máskor😁

Nem tudom, mert a doki váltig állítja, hogy semmi baja. Minden probléma abból ered, hogy annyit eszik, mint egy felnőtt férfi...

Azt is hiába mondtam, hogy már sokkal visszafogottabb, normál adagot eszik, van, hogy annyit se, el se hitték. 🙄

dec. 9. 20:45
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi én is ejtettem már rá a gyerekre a telefont, port adás közben ráadásul. Egyik kezemben a cumisuveg, másikban a telefon, babó meg már aludt, de közben ivott. Én is megijedtem nagyon, de nem lett semmi baja. Nekem is bűntudatom volt, de sokan irtak, hogy megnyugtassanak.
dec. 9. 20:52
 10/15 anonim ***** válasza:
97%

Ágyban fekve, pont a homlokára esett a telefon.

Piciket elkezdett sírni, férjem kérdezte miért sir, azt mondtam, hogy belekapott a szemébe 😆

Ő egyszer emelte ki a kocsiból, és a kocsi a polc alatt volt, túl magasra emelte a gyereket és a feje koppant a polc alján

Bevallotta, kb egy évvel később.(Azt mondta nem sírt, ha sírt volna vagy lett volna valami nyoma azonnal szólt volna)

Nem, nem vagyunk felelőtlenek, csak vannak balesetek néha.

Kérdező, nem lesz semmi baja hidd el

dec. 9. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!