Hasonlít egymàsra a két azonos nemű gyermeked?
Màsodik kisfiam vàrom.
Kicsit olyan érzésem van, mintha jönne egy másolat a kisfiamból 😆
Tudom, ez sok mindentől függ, de izgulok, miben lesz más a pocaklakó, mint a kint lévő babám :)
Két fiam van, külsőre nagyon hasonlóak, már az uh képről megmondták mások(!), hogy tisztára olyan, mint a testvére. Vannak persze eltérő vonásaik, de nem nagyon kell bizonygatni, hogy testvérek.
Személyiségre viszont NAGYON mások.
Totál nem hasonlítanak.
A nagy vékony, magas, világos barna hajú, kék szemű.
A kicsi duci, alacsony, szinte fekete hajú, barna szemű.
De már most sajnálom a tied, még meg sem született, de a naggyal akarod hasonlítgatni, egyformává tenni.
Anyám mesélte, hogy amikor a húgom megszületett, elcsodálkoztak, mert akkor tényleg úgy nézett ki, mintha a klónom lenne.
De ez a későbbi évekre már nem volt igaz. Persze, idegenek is levágják rólunk még mindig, hogy testvérek vagyunk, de annyira nem hasonlítunk.
Én inkább apám oldalára ütök, míg a húgom anyáméra.
2 lányom van és egy fiam, a fiú és a kisebbik lány hasonlítanak jobban, a nagyobbik lány teljesen más. Külsőre-belsőre mindenhogy.
Én és a lánytestvérem is nagyon eltérünk, sokan lepődtek meg azon, hogy testvérek vagyunk.
De ismerek külsőre hasonló testvérpárokat is, de ők is nagyon eltérő egyéniségek.
Ég és föld, külsőre is, belsőre is.
Mikor kicsik voltak, egyszer egy sopánkodó néninek mondtam, hogy igen, szerintem se hasonlítanak, mert a nagy az enyém, a kicsi meg az apjáé. Erre elnézést kért, hogy nem akart belenyúlni a családi ügyeinkbe. Édestestvérek amúgy :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!