Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hasonlít egymàsra a két...

Hasonlít egymàsra a két azonos nemű gyermeked?

Figyelt kérdés

Màsodik kisfiam vàrom.

Kicsit olyan érzésem van, mintha jönne egy másolat a kisfiamból 😆

Tudom, ez sok mindentől függ, de izgulok, miben lesz más a pocaklakó, mint a kint lévő babám :)

dec. 9. 13:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
1 év van a fiaim között és nem hasonlítanak egymásra, de vannak arckifejezések, mozdulatok, amíg igen. De külsőleg és személyiségileg eg és föld a kettő
dec. 9. 15:46
 12/18 anonim ***** válasza:

Két fiam van, külsőre nagyon hasonlóak, már az uh képről megmondták mások(!), hogy tisztára olyan, mint a testvére. Vannak persze eltérő vonásaik, de nem nagyon kell bizonygatni, hogy testvérek.

Személyiségre viszont NAGYON mások.

dec. 9. 16:36
 13/18 anonim ***** válasza:
33%

Totál nem hasonlítanak.

A nagy vékony, magas, világos barna hajú, kék szemű.

A kicsi duci, alacsony, szinte fekete hajú, barna szemű.

De már most sajnálom a tied, még meg sem született, de a naggyal akarod hasonlítgatni, egyformává tenni.

dec. 9. 16:44
 14/18 anonim ***** válasza:
Ugyan nem saját gyerekek: férjem testvérének van 2 kisfia, egyáltalán nem hasonlítanak egymásra külsőleg és természetre sem.
dec. 9. 18:22
 15/18 anonim ***** válasza:

Anyám mesélte, hogy amikor a húgom megszületett, elcsodálkoztak, mert akkor tényleg úgy nézett ki, mintha a klónom lenne.

De ez a későbbi évekre már nem volt igaz. Persze, idegenek is levágják rólunk még mindig, hogy testvérek vagyunk, de annyira nem hasonlítunk.

Én inkább apám oldalára ütök, míg a húgom anyáméra.

dec. 9. 20:03
 16/18 anonim ***** válasza:

2 lányom van és egy fiam, a fiú és a kisebbik lány hasonlítanak jobban, a nagyobbik lány teljesen más. Külsőre-belsőre mindenhogy.

Én és a lánytestvérem is nagyon eltérünk, sokan lepődtek meg azon, hogy testvérek vagyunk.

De ismerek külsőre hasonló testvérpárokat is, de ők is nagyon eltérő egyéniségek.

dec. 9. 21:02
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Ég és föld, külsőre is, belsőre is.

Mikor kicsik voltak, egyszer egy sopánkodó néninek mondtam, hogy igen, szerintem se hasonlítanak, mert a nagy az enyém, a kicsi meg az apjáé. Erre elnézést kért, hogy nem akart belenyúlni a családi ügyeinkbe. Édestestvérek amúgy :D :D :D

dec. 10. 09:48
 18/18 anonim ***** válasza:
Én mamámra hasonlítok nagyon, a tesóm pedig senkire. Én senkinek a természetét nem örököltem a családban, ellenben tesóm természetre kiköpött anyukám. Szóval furcsa dolgok ezek a gének. :D
dec. 11. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!