Hasonlít egymàsra a két azonos nemű gyermeked?
Màsodik kisfiam vàrom.
Kicsit olyan érzésem van, mintha jönne egy másolat a kisfiamból 😆
Tudom, ez sok mindentől függ, de izgulok, miben lesz más a pocaklakó, mint a kint lévő babám :)
Követem, én a második kislányomat várom :D
Nálunk a rokonságban és a baráti társaságban vannak nagyon eltérő példák, külsőre értem.
Egy lányom van, de a húgommal egyáltalán nem hasonlítunk egymásra.
Más bőrszín,más bőrtípus,más karakter, más szem, más ujjak, más minden.
És vérszerinti testvérek vagyunk.
Soha senki nem hiszi el. Gyerekkorunkban se hitte el senki.
Slusszpoén: a lányom a húgom ujjait,bőrét örökölte!!
Nagyon vicces ez a genetika.
Nem, total ellentetek kulsoleg, mintha nem is lennenek tesok. Bar azert vannak kozos vonasok, ha sokat tanulmanyozom oket, akkor bele tudom latni, hogy a szajuk es az orruk egeszen hasonlo, de ennyi egyelore. Persze meg kicsik, lesz ez meg igy se, ahogy valtoznak, biztos az is valtozni fog, hogy kire hasonlitanak jobban.
Elso kisfiam egy az egyben a ferjem tesojara hasonlit es a nagypapajara (szoke, kek szemu, de vonasaiban is inkabb rajuk)
Ferjem meg amugy anyosomra hasonlit, de o az apja mindket gyereknek, kulsoleg, megis tok masok… :D
Masodik kisfiam meg egy az egyben en vagyok, egyertelmuen ram hasonlit, haja, szeme is sotetebb barna, mint nekem.
Hat, ez igy sikerult, erdekesek a genek, az biztos.
Egy lányom van és egy fiam.
Nagy a korkülönbség, így most nem hasonlítanak, de fényképek alapján a fiam teljesen olyan mint a lányom volt 2 évesen.
Lányom kiköpött én kicsiben.
A lányaim külsőre nagyon hasonlítanak. Nyilván vannak különbségek, egyik kék szemű, másik barna, egyik szőke göndör, másik barna egyenes hajú, de az alkatuk, az arcuk formája, úgy minden más ezeken kívül szakasztott ugyanaz. A fejlődésük is ugyanolyan ütemben halad, súlygyarapodásban is minden hónapban kb ugyanazok a paraméterei a kicsinek, mint a nagynak volt ugyanolyan idős korában.
A személyiségük viszont... Ég és föld. Az egyik önként vegetáriánus, a másik húst enne hússal. Az egyiktől engedélyt kell kérni kb ahhoz is, hogy ránézz, a másik meg széles mosollyal odamenne a legutolsó csöveshez is barátkozni. Az egyik szíve szerint sosem mozdulna meg, csak ha nagyon muszáj, a másikban meg egy (vagy több? :D ) atomerőmű működik, csak akkor áll le, ha alszik, és akkor se mindig. Ami módszer működik az egyiknél, a másiknál halálbiztos, hogy nem fog.
Nagyon érdekes látni, hogy ugyanazok a szülők, ugyanazok a nevelési elvek, körülmények, minden ugyanaz, még a korkülönbség sem nagy köztük (2 és 4 éves kislányok), és mégis ennyire más személyiségűek.
Két lányom van. Külsőre és személyiségre is ég és föld a kettő. Semmi hasonlóság nincs bennük.
A nagy szőke hajú,fehér bőrű ,kékszemű,magas átlagos testalkatú,heves természetű, izgő mozgó kis duma gép. A kicsi szép barna bőrű,barna hajú,barna szemű, nyugodt természetű,alacsony vékonyka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!