Hogyan cselekedjek ilyen helyzetben?
Én egy régi, kiszuperált 2mx2m-es lepedőt raktam az etetőszék alá. Egy ponton elgondolkodtam, hogy esetleg eleve oda terítek neki? Főleg, mert amúgy az etetőszékben soha, a földön utána körbejárva meg simán megette a kaját, amit esetleg addig nem sikerült összetakarítanom.
Szóval én ezt csináltam. Haladtam az árral. Nem erőltettem. Egyesével raktam elé a falatkákat (szintén BLW), ha megette, megette, ha nem, akkor úgy maradt. Nem vettem fel és adtam elé, amit ledobott, az lent is maradt. Amikor már több kaja került a levegőbe, mint az arcára/hajára, akkor befejezettnek tekintettem az étkezést.
Mindkét gyerekemnél így volt, pár hónap alatt kinőtték. Jött helyette sok más idegőrlő szokás, de hát istenem, gyerekek.
Persze hogy direkt csinalja, neki ez most izgalmas, hogy eldobja.
Hat baba, neki most minden uj.
Igazabol tanacsot nem tudok adni, nem tudom hogy lehetne megallitani, nalunk egyszer csak befejezte :D
De egyszerre csak egy falatot tettem ele mindig, igy mondjuk 5-bol harmat eldobott, kettot azert megevett. Szoval a szajaba valahogy igy jutott kaja ebben az idoszakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!