Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan cselekedjek ilyen...

Hogyan cselekedjek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Kislányom 10 hónapos. Evés közben mindent elhajint, blw-sen táplálom, nem eszik semmit 1 hete mindent elhajint, direkt csinálja mert oldalra lenéz hogy hova esett a kaja, felszedem, egyből elhajintja megint. Ha pl etetni próbálom, nem hagyja csapkod a kezével, egy igazi ninja kb.. Oké, baba, normális, de hogy cselekedjek? Szedegessem fel neki, persze hiába mondom hogy nem szabad eldobálni, nem érti, még kicsi. Ezekelött evett szépen, nem értem.
dec. 8. 15:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
El fog múlni. Addig vhogy tűrni kell. Fiamnál is volt egy rövid időszak, amikor mindig dobálta az ételt. Magától leszokott róla.
dec. 8. 16:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne vedd fel az ételt, csak étkezés végén. Most tetszik neki hogy felveszed, beszélsz hozzá. Ne tedd. Csak mondd el neki hogy az étel az asztalra való, de ne szedd fel. El fog múlni, pár hónap és belejön.
dec. 8. 19:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én egy régi, kiszuperált 2mx2m-es lepedőt raktam az etetőszék alá. Egy ponton elgondolkodtam, hogy esetleg eleve oda terítek neki? Főleg, mert amúgy az etetőszékben soha, a földön utána körbejárva meg simán megette a kaját, amit esetleg addig nem sikerült összetakarítanom.

Szóval én ezt csináltam. Haladtam az árral. Nem erőltettem. Egyesével raktam elé a falatkákat (szintén BLW), ha megette, megette, ha nem, akkor úgy maradt. Nem vettem fel és adtam elé, amit ledobott, az lent is maradt. Amikor már több kaja került a levegőbe, mint az arcára/hajára, akkor befejezettnek tekintettem az étkezést.

Mindkét gyerekemnél így volt, pár hónap alatt kinőtték. Jött helyette sok más idegőrlő szokás, de hát istenem, gyerekek.

dec. 8. 20:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen a kedves válaszokat. Igazából elmondom neki hogy ezt most felveszem de ha mégegyszer ledobod az a földön marad, így működök, nem rég kezdte el, ezt ezelött nem csinálta, persze nem eröltetek semmit, eszik eszik, ha nem akkor nem. Kanalat ledobja stb, meg ezt a ninjáskodást is nemrég kezdte, joghurtot, gyümölcspürét én adtam neki most meg tiszta ninja mozdulatokat vág le a karjával, nem hagyja hogy etessem.
dec. 8. 20:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Persze hogy direkt csinalja, neki ez most izgalmas, hogy eldobja.

Hat baba, neki most minden uj.

Igazabol tanacsot nem tudok adni, nem tudom hogy lehetne megallitani, nalunk egyszer csak befejezte :D

De egyszerre csak egy falatot tettem ele mindig, igy mondjuk 5-bol harmat eldobott, kettot azert megevett. Szoval a szajaba valahogy igy jutott kaja ebben az idoszakban.

dec. 8. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!