Fura kérdés lesz,de szokott kisgyermeketek 1-2éves hátul összekulcsolt kézzel járkálni?
Figyelt kérdés
dec. 7. 17:43
1/13 anonim válasza:
Rendszeresen nem, de előfordult párszor :) Mint egy kis öreg, viccesnek találtam. De azóta nem csinálja.
Láthatta valahol?
2/13 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,ezért is picit aggaszt a dolog. Nem láttam más gyerkőcnél ,pár napja kezdte el ,nem egész nap van így,de azért sokszor.
dec. 7. 18:37
3/13 anonim válasza:
Párszor az én gyerekeimnél is megesett.
4/13 anonim válasza:
Nem lehet, hogy így nyújtóztatja a karját, így kényelmes neki?
5/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, két hete küzdünk a székrekedéssel, már mindent próbáltunk, lehet összefüggésben vele? Sokat hasal,tolat hason,gondoltam fáj a hasija,de mégiscsak aggaszt. Köszönöm,hogy írtatok
dec. 7. 19:06
6/13 A kérdező kommentje:
Még hozzáteszem,hogy nem két hete nem kakilt,csak azóta szenved vele
dec. 7. 19:08
8/13 anonim válasza:
Nekik ez még nem tudatos, fel se fogják a jelentését. Fizikai oka van. Lehet fájdalom is.
9/13 anonim válasza:
Akkor lehet hogy így kényelmes neki. Önmagában szinte biztos, hogy semmi gond azzal hogy így járkál. Nálunk is volt, igaz csak pár napig-1 hétig kb., de akkor majdnem egész nap, furcsálltam is, de ahogy jött, úgy elmúlt.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,tényleg mindenkinek,úgy sajnálom őt,de már probiotikumot,kupot,kérném is neki,szirupot is kap,de sajnos megrepedt a popsija egy nagy kakinál, és azóta nem mer,visszatartja :( figyelni fogom,én is abban bízom,hogy ahogy jött úgy megy majd
dec. 7. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!