Valóban kövér a babám? Tanácsadáson megjegyezte egy anyuka, hogy jaj de kövér baba! Nagyon rosszul esett, mert szerintem nem az.51cm,3610gr születtünk. Most 8 hós 71 cm,9200 gr, egy igazán örökmozgó kislány.
Figyelt kérdés
2009. jan. 8. 15:04
11/12 anonim válasza:
Ezt már én is megkaptam 9h és 11.50kg.76cm .De engem nem izgat majd lefogy ha elindul.Ne törödj vele,vannak sajnos ilyen jó indulatú anyukák,ez kb.olyan amikor azt mondják "jééé a tied még nem fordul,ül,mászik,stb."
12/12 anonim válasza:
Én inkább azt mondanám, hogy szép nagy baba! Sosem kövéreznék le egy kisbabát.
Nekem pedig mindkét gyerekem vékonyka, a lányom 1 évesen volt 9 kiló.
A kisfiam most 12 hónapos, majd 2 hét múlva megyünk méretni, és csak reménykedem hogy lesz 9 kiló. Ők ilyen fajták, de ettől még nem kövérezem le más gyerekét. Szerintem az nagy bunkóság! Ne törődj vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!