Mit tegyek 3 hetes babam bedugult orraval?
Figyelt kérdés
Mindket orrlyukaban van takony(bocs de ezt csak igy lehet megnevezni),es sehogy nem akar kijonni,neha olyan csunyan veszi a levegot a babam,es nagyon zavar,szeretnek rajta segiteni.Van orrcseppunk,amitol hapcizik,de ugyse jon ki,az anyatejet is probaltam mar,van orrszivonk,de azt meg ugye meg nem lehet hasznalni(legalabbis a mienkre ra van irva,hogy 4 honapos kortol).Mi az,ami segithet?2010. nov. 6. 09:45
1/7 anonim válasza:
Milyen orrszívótok van???Mert én első perctől használom a porszívósat!Előtte meg aqua maris orrsprayvel fújok be neki!
2/7 A kérdező kommentje:
Hat valami gagyi,kezi...a tied elektromos?
2010. nov. 6. 09:56
3/7 anonim válasza:
Nem elektromos,hem porszívóra csatlakoztatható!De ha félsz használni,akkor egy papírcsepi csücskét csavard meg,hogy hegyes legyen(nem tudom máshogy írni)dugd be óvatosan az orrába és forgasd el az egyik irányba!Rá fog tapadni a "tartalom"!
5/7 A kérdező kommentje:
Mar probaltam gezdarabbal ezt a modszert,de szegenykem nem nagyon turi :((
2010. nov. 6. 10:09
6/7 anonim válasza:
Először is én elvinném orvoshoz.
Írjon rendes orcseppeet, ami nem tengervizes.
Szívd ki porszívóssal az orrát, azt lehet használni és kell is!! Aztán csepegtess neki. Ezt minden evés és alvás előtt tedd meg!
7/7 anonim válasza:
Kizarolag porszivora csatlakoztato orrszivoval szivd, lehet hasznalni mar a legelejetol, mi is hasznaltuk par hetesen. Es elotte hasznald az orrcseppet, gyorsan kijon. Elektromos nem er semmit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!