Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért üvölt hihetetlenül pár...

Miért üvölt hihetetlenül pár napja fürdésnél?

Figyelt kérdés
Imádott fürdeni a babám, de egyik napról a másikra úgy üvölt fürdéskor, mintha fájna neki valami. Sosem láttam így sírni. Látszott, hogy várja, hogy belerakjuk a vízbe, de amint beleült, jött a sírás. Próbáltuk hidegebb vízzel is, egy nap szünetet is tartottunk. Várja a fürdést, de amint beleül a vízbe, szó szerint ordít. Popsiján sem látok semmit, hogy ott csíphetné a víz.
nov. 28. 19:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiú vagy kislàny?

Mennyi idős?

Érdemes a lànyoknàl megnézni a cunit is hogy piros e.

Fiúknàl a futyit.(Nagyon picit húzd a bőrt és kukkantsd meg)

De ha még csak picúrról van szó akkor bàrmitől lehet.Majf elmúlik, Ti meg hozzàszoktik hogy van az úgy hogy fingod sincs miért üvölt mint a sakàl 😅

nov. 28. 19:43
 2/8 anonim ***** válasza:

Az én lányom most lesz 9 hós, nekem is ezt csinálta egyik napról a másikra (kb 2 3 hete kezdődött) hogy elkezdett üvölteni a vízbe pedig előtte szeretett fürdeni.

Aztán rájöttünk hogy az volt a baja hogy eleve fektetve tettük őt a vízbe (mint az újszülötteket, a párommal tartottam a fejénel) és ez nem tetszett neki, ülni akart a kádba és játékok kellett neki. Most újra örömteli a fürdetes.

nov. 28. 20:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Anno a lányomnak is volt kb. 8-9 hónaposan egy ilyen időszaka.

7 éves már, mai napig nem tudom mi baja volt akkor 🤣

nov. 28. 20:15
 4/8 A kérdező kommentje:
8 hónapos kisfiú. Nagyon durva, ilyen sírást meg sosem hallottam tőle. Kukit megnézem holnap. Mi ülve szoktuk beletenni egyébként, de ő is elfekszik és addig kalimpál a lábaival, amíg van víz a kádban 😂 (legalábbis eddig így volt)
nov. 28. 20:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Az én lányom 1,5 évesen tartott pár napos sztrájkot. Csak állt a kádban, nem akart leülni. És jött volna ki. Jó gyorsan megmostam és kivettem, pár nap után pedig visszaállt a rend.

Én nem tudom miért csinálta, de olyan gyorsan megoldódott, ahogy jött.

Nem volt kipirosodva semmi neki, kemény játék sincs bent, hogy ráülhetett volna véletlenül, tényleg nem értem.

nov. 28. 20:46
 6/8 A kérdező kommentje:
Fú, de furi. Eddig nem volt ilyen, de úgy látom, nem egyedi esemény, úgyhogy jobb, ha legközelebb nem lepődök meg ilyeneken.
nov. 28. 21:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem a kádban pont nem üvöltött, de véletlenül észrevettem, hogy a combhajlata piros (kis hurkás még, nem látszik, ugye). Szóval bármelyik random üvöltése lehetne akár ettől is🤷🏼‍♀️

Ma meg fürdés után, öltöztetésnél kezdett random üvölteni. Nem értettem, mi van már megint. Felöltöztettem és megsimogattam a hasát. Azonnal abbahagyta. Mondom, basszus, a wellness! Elfelejtettem 😂 Be szoktam testápolózni és olyankor masszírozom, azt hiányolta.

Utána meg cizizésnél, szokásos üvöltés, mert túl lassú vagyok. Aztán megkapta, rögtön ki is köpte és üvöltve "mondott még valamit". Aztán ezt ismételte még egyszer.Gondolom, megint leb@szott valamiért. Szegénykémen én úgy nevettem. Kérdeztem, van még valami mondanivalód?

Ilyen piciknél csak találgatni lehet. Az is hetekbe telt, amíg rájöttem, miért szokott időnként random üvölteni a pelenkazón, amikor épp nem a wellnesst felejtem el. Hát, a kis kényest ráfektetem egy ruhája patentjára🫢

3hónapos fiú.

nov. 28. 22:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt ennyi idősen, nem tudom mitől. Az vált be hogy az arcához közel hajolva ugyanazt mondókázom és mimikázok hozzá ezerrel, majd lassan berakom a vízbe. Amíg mondókáztam nem sírt, de ha abbahagytam 3 mpre, vége volt a bulinak, jött az ordítás. Elmúlt egy hónap alatt ez az ordibalós fürdetés. Amúgy babaúszasra is járt, ott egyszer sem visított, imádta. Szóval tuti nem a víz vagy valami bibi volt a baja.
tegnap 03:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!