Miért üvölt hihetetlenül pár napja fürdésnél?
Kisfiú vagy kislàny?
Mennyi idős?
Érdemes a lànyoknàl megnézni a cunit is hogy piros e.
Fiúknàl a futyit.(Nagyon picit húzd a bőrt és kukkantsd meg)
De ha még csak picúrról van szó akkor bàrmitől lehet.Majf elmúlik, Ti meg hozzàszoktik hogy van az úgy hogy fingod sincs miért üvölt mint a sakàl 😅
Az én lányom most lesz 9 hós, nekem is ezt csinálta egyik napról a másikra (kb 2 3 hete kezdődött) hogy elkezdett üvölteni a vízbe pedig előtte szeretett fürdeni.
Aztán rájöttünk hogy az volt a baja hogy eleve fektetve tettük őt a vízbe (mint az újszülötteket, a párommal tartottam a fejénel) és ez nem tetszett neki, ülni akart a kádba és játékok kellett neki. Most újra örömteli a fürdetes.
Anno a lányomnak is volt kb. 8-9 hónaposan egy ilyen időszaka.
7 éves már, mai napig nem tudom mi baja volt akkor 🤣
Az én lányom 1,5 évesen tartott pár napos sztrájkot. Csak állt a kádban, nem akart leülni. És jött volna ki. Jó gyorsan megmostam és kivettem, pár nap után pedig visszaállt a rend.
Én nem tudom miért csinálta, de olyan gyorsan megoldódott, ahogy jött.
Nem volt kipirosodva semmi neki, kemény játék sincs bent, hogy ráülhetett volna véletlenül, tényleg nem értem.
Nekem a kádban pont nem üvöltött, de véletlenül észrevettem, hogy a combhajlata piros (kis hurkás még, nem látszik, ugye). Szóval bármelyik random üvöltése lehetne akár ettől is🤷🏼♀️
Ma meg fürdés után, öltöztetésnél kezdett random üvölteni. Nem értettem, mi van már megint. Felöltöztettem és megsimogattam a hasát. Azonnal abbahagyta. Mondom, basszus, a wellness! Elfelejtettem 😂 Be szoktam testápolózni és olyankor masszírozom, azt hiányolta.
Utána meg cizizésnél, szokásos üvöltés, mert túl lassú vagyok. Aztán megkapta, rögtön ki is köpte és üvöltve "mondott még valamit". Aztán ezt ismételte még egyszer.Gondolom, megint leb@szott valamiért. Szegénykémen én úgy nevettem. Kérdeztem, van még valami mondanivalód?
Ilyen piciknél csak találgatni lehet. Az is hetekbe telt, amíg rájöttem, miért szokott időnként random üvölteni a pelenkazón, amikor épp nem a wellnesst felejtem el. Hát, a kis kényest ráfektetem egy ruhája patentjára🫢
3hónapos fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!