Tényleg ennyire hihetetlen, hogy magától szobatisztult ennyire korán?
A kislányom 17 hósan úgy kelt egyik reggel, hogy: nem pelenka. Nagy szemekkel néztem. Kivezettem a bilihez ( van nagyobb tesó, kicsi korkülönbséggel. Nem ilyen korán, de az átlaghoz mérten ő is korábban lett az) és annak rendje és módja szerint belepisilt. Azóta pelenka csak éjjelre. Ez még nyáron volt. Nem állta a pelenkat egyáltalán. Mobilbili vagy fapisi volt, mikor fenn maradt a bili.
Több szülő is kérdezte, hogy szobatiszta? Mondom igen. Sokan mondták, hogy mázlista vagyok, de akadt sok olyan is, ahol azt kaptam meg, ők soha nem erőszakolnák rá egy ekkora gyerekre, meg hogy biztos nem akarok pelenkát venni, ezért ültettem rá. ( mosiztunk, de ez mindegy is)
Nyilván nem érdekelnek ezek, csak szöget ütött a fejemben, hogy miért mondanak ilyet? Miért piszkáljuk egymást fejlődési különbségekkel?
Te is tudod. Mire ez az álszent csodálkozás?
Még az EC-sek között sem ez az átlag, pedig ők aztán "megtámogatják" a folyamatot.
"...egyre gyakoribb a száraz pelus is reggelre."
Tehát a gyerek valójában nem szobatiszta.
Amúgy jelez napközben es képes hosszabb ideig -több mint 5 perc- visszatartani is? Vagy csak te kérdezed, kell e menni
És mégis csodálkozik...🤣
Wazze átlag gyerek 1,5 évesen mond max. 5 szókezdeményt és csókolom (ennyi az elvárás is), nemhogy elmondja hogy nem kell neki pelenka.
Még az EC-sek között sem ez az átlag, pedig ők aztán "megtámogatják" a folyamatot.
Bocs az offért, de mi az az EC?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!