Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig kell félni, hogy...

Meddig kell félni, hogy besárgul a baba?

Figyelt kérdés

Ma egy hetes a babám és úgy engedtek haza minket a kórházból, hogy kicsit sárga, ezért legalább három óránként mindenképp meg kell etetni, ha alszik akkor is fel kell kelteni. Az elején sokat is kellett keltegetni, most viszont már egész szépen kel 3 óránként kb.

De az elején nagyon ráparáztam erre a sárgaság kérdésre. Még kell tartanom tőle vagy most azért már kevesebb rá az esély, hogy besárgul? Meddig kell ettől félni?

ma 18:40
 1/3 anonim ***** válasza:
A fiam négy hetesen is sárga volt. Amikor hazahoztuk nagyon sárga volt, de pont alatta volt annak, hogy kékfényezzék. Gyakrabban nézte az orvos, hogy hogy javul.
ma 19:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Én megkérdezném a gyerekorvost kell-e még kelteni éjszaka. Azért csak egy 1 hetes baba, szerintem itt senki se merné azt írni, hogy ne tedd.

Nekem egyébként szintén kb 1 hetes volt a fiam, mikor magától is kelt 2-3 óránként, onnan nem keltettem akkor sem, ha néha tovább aludt, meg kérdeztem is az orvost én is. Elég szépen el is indult a hízása is, meg mivel majdnem mindig kelt magától is így azt mondta nem kell.

ma 20:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyes vagyok. Mi addig keltettük amíh az orvos nem mondta, hogy már elég a nappal, ha nem enne. Utána magától egyszer kelt éjjel. Viszont a fiam tényleg kelteni kellett, magától nem kelt fel.
ma 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!