Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik kelengyelista alapján...

Melyik kelengyelista alapján vásároltatok a babátoknak? Elégedettek voltatok vele, mindent beszereztetek? Kellett pluszban bármi?

Figyelt kérdés
nov. 20. 15:43
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Csak meg ne tudja, hogy már van olyan babakocsi is, ami ringatja saját magát...
nov. 21. 12:11
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

A légzésfigyelő speciel arra van, hogy azonnal észleljük, ha légzés-kimaradás van alvás közben, és időben be lehessen avatkozni.

Nem, nem fogod a radar füleiddel meghallani, hogy nem vesz levegőt a gyerek.

Nem tűnik fel, hogy nem egy ember ír ide rajtad kívül, és egyedül vagy a gyepes véleményeddel.

(Elemmel működik, mint pl egy játék, nem hálózatról. És egy életmentő eszköztől nem lesz teleba$zva az ágya elektronikával.

De aki ehhez sem ért….)

nov. 21. 12:22
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Amugy hol van ez a vedono, ahol halomban all a kamera, bebior, legzesfigyelo, mert mindenki megunja ugye es dobalja ki?

Elmennek erte szivesen, mert ismerek csaladokat, akiknek jol jonne 🙂

nov. 21. 12:55
 24/24 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkinél egyéni, hogy mi kell és bármi lehet lutri mert sokszor csak akkor derül ki, hogy valóban kell-e mikor a baba megszületik. Én sok embertől hallgattam pl, hogy minek annyi ruha. Hát nagy nehezen eljutottunk odáig, hogy már nem folyik ki a pisi, de volt hogy egy nap 5 szettet használtunk el és így sem győztem mosni. Nekünk jól jött a bébiőr és a légzésfigyelő is (ezeket egyébként kaptuk, de légzésfigyelőt utólag amúgyis beszereztem volna). Cumisüveget és cumit is vettünk. Tudom ezek cumizavarhoz vezethetnek meg nem tesznek túl jót, de nekünk jól jött a cumi is öltöztetésnél, altatásnál. A cumisüveg pedig azért mert a lefejt tejet azonnal oda tudtam neki vele adni. Erről már azóta leszoktunk, de az elején nem tudta teljesen leszívni a babám. Ami felesleges volt az a cumisüveg melegítő, a rengeteg sterilizáló zacskó, a sok anyatejes zacsi. Fürdőlepedő sem kellett nekünk, elég a baba törölköző. Amit bánok, hogy nincs az a babaöböl (messze van a kiságy) és a babamérleg. Ruhákból nekem a halálom az a body, hogy rà kell "erőltetni" a baba fejére, abból újszülöttnek csak átlapolósat vennék. Szerintem a kis nacik, talpas nacik aranyosak és nem nehezebb bánni velük. Néha rugi helyett kapja, de zokni helyett mi ilyen kis tutyit használunk (kocsicipő?) mert azt nem rugja le.

Kórházba szerintem alap cuccokat vigyél csak, ha van aki be tudja vinni utánnad ha mégis kell valami. A babának felszerelés (pelus, popsikrém, nedvestörlő) mindenképp legyen ha ott hagyják veled.

nov. 22. 00:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!