Melyik kelengyelista alapján vásároltatok a babátoknak? Elégedettek voltatok vele, mindent beszereztetek? Kellett pluszban bármi?
Én a védőnőtől kapottat vettem alapul, nagyjából elégedett voltam, de szerintem ez sosem lesz 100%-os.
Pl. kórházi cuccból nekem tök felesleges volt a pelenka meg eldobható bugyi magamnak, mások itt meg arra esküsznek.
A babának vettem 2 cumisüveget, de anyatejes volt, így nem kellett.
A babaruhák között volt talpas nadrág is rajta, de mi nem szerettük, nem hordta a fiam szinte soha.
Viszont a mellszívó nem volt rajta, de barátnőm ajánlotta, és hasznosnak is bizonyult (természetesen elektromos, nem kézi).
Szóval ez szerencse kérdése, előre - főleg első gyerekkel, tapasztalat híján - nehéz okosnak lenni. Én azt mondom, hogy sokat semmiből nem kell venni (se ruhából, se pelusból, se egyébből), később mindent lehet pótolni, főleg manapság, mikor minden multi meg drogéria házhoz szállít.
Elolvastam parat, de aztan vettem amit gondoltam. Egyaltalan nem vasaroltam tul magam, es szules utan is volt amit beszereztem meg, mert ugy ereztem hogy jo lehet. Nem bantam meg, hogy igy alakult, mert semmi felesleges cuccot nem vettem.
Az egybefuggo, hosszu szoptatasok alatt a legjobb online rendelni, mi mast is tudnal csinalni…🤣🤣🤣
Brendon oldaláról mentettem le, az alapján próbáltam összeállítani.
Viszont negyedik baba, így nagyjából tudom, mi az, ami nem kell :D
És saját elhatározásból viszont vettem olyat (kórhàzi csomagba), amire úgy gondolom, szükség lehet, ami a többinél hiányzott volna.
Én is csak átfutottam 2-3 listát, majd saját elképzelés szerint vásároltam.
Így is befutott pár fölösleges dolog, pl a svéd itatópohár.
De amúgy amiket vettem, azokat mind tudtam használni, vagy a mai napig használjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!