Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tehetnék a mozgasfejlődésé...

Mit tehetnék a mozgasfejlődéséért?

Figyelt kérdés
Kislányom nemsokára 8 hónapos. Kereken 6 hónapos kezdett kuszni aminek nagyon örültem, aztán emelgette a popóját meg volt az előre hátra hintazas, ennek ellenére még nem kezdett el mászni. Viszont kB 1 hete kezelhetetlen, mert csak állni akar. Ha leulok mellé a szőnyegre megállás nélkül húzza fel magát rajtam. Ha nem ülök mellé hanem pl igyekszek haladni a hazimunkaval akkor csak kúszik utánam sírva. Nem tudom mit tegyek. Aggaszt az állás (mert nem mondhatom tankönyvinek olyan kis instabil az egész) és aggaszt h még egyáltalán ülni sem tud. Nem tudom mit csináljak. Ha megprobalom letenni az allasbol akkor csak sír és nyafog. Eddig gyönyörűen elvolt,hason fekve játszott...most semmilyen játék nem köti le csak állni meg állni. H segítsek neki a maszasban illetve az ülésen?

nov. 18. 14:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
22%
Hagyd rá. Simán mászhat, itt szerintem nem kőbe vésett a sorrend. Nekem az egyik gyereknél megvolt a mászás-ülés-állás sorrend, a másik 2 gyerek más sorrendet választott. Az egyik előbb ült (hintázásból, mászás nélkül, azt csak később kezdte) a másik pedig előbb kapaszkodva felállt, onnan ült, és csak ezután mászott. Semmi baja, iskolás már.
nov. 18. 20:27
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Az sem trageida h a maszas kimarad nalunk egyik gyerek se maszot. 3 van.

Kuszas felhuzta magat allasba majd jarni kezdett. Max kuszot a celig. Aztan felkapaszkodott. Neha gurult a celig. Jaras utan kezdett ulni mind. Szoval full kaptikus volt az egesz de mindharom 10-11 honaposan mar elindult.

Most mar 16-22 evesek. Se a tanulmanyi se a sport teljesitmenyre han hatott h egy percet sem masztak.

nov. 18. 21:31
 13/13 anonim ***** válasza:
15%

Vagy a kuszasnak vagy a maszasnak meg kell lenni.

Lányom sosem mászott, csak kúszott.

nov. 18. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!