Melyiket vennéd inkább és miért?
Figyelt kérdés
Végre találtam két esélyes téli overált 11 hós fiamnak. De most vacillálok, melyiket vegyem. Segítenél?
vagy
2010. nov. 5. 17:37
1/12 anonim válasza:
Nagyobb problémád soha ne legyen...
Mi a különbség a kettő között?
Ránézésre ugyanolyan...
Legyen lába, jó a kapucni, cipzáros legyen, és kész.
2/12 anonim válasza:
én a 2-at a teddybababoltosat venném.szerintem jobb minőségű több funkciós.az ár is fontos de itt nincs akkora árkülönbség hogy azért kellene az olcsóbbat venni
3/12 anonim válasza:
A teddys jobban tetszik, bár meg mondom őszintén ennyi pénzért szerintem jobbat is kaphatnál. Amit a fiamnak vettem a kínaiban 5000-ért szerintem jobban néz ki. Ő 10 hónapos és úgy látom kb 2 hónap múlva kinövi. Szóval lesz még egy beruházás a télen, de a második már 2 részes lesz.
4/12 anonim válasza:
Nekem is 2. tetszik jobban, ahhoz van kesztyű is meg tutyi, habár az árkülönbözetből ezeket külön is meg tudod venni. Valamint kényelmesebbnek tűnik, hogy nem gumírozott a dereka.
De én legszívesebben egy harmadikat választanék, mindkettő nagyon drága, féláron is tudnál ugyanilyen jókat venni.
5/12 anonim válasza:
én inkább az elsőt venném, mert mindegyik jó szerintem, és az olcsóbb
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, értem az anyagi nézőpontokat. Igazából most csak az érdekelt volna, hogy melyiket találjátok jobbnak minden más nézőpontból. Pl. méret, vízlepergetősség, bélés minőség. Mert pl. a Teddy Bababoltos 80-86-os, míg a másik 0-1,5-2 éves korig hordható (legalábbis ezt írják). Tehát esetleg a következő télre is jó lenne még. Azért köszi még egyszer.
2010. nov. 5. 18:14
7/12 anonim válasza:
Nekem a sotetkek tetszik jobban :)
Nem gumirozott a dereka igy husisabb babanak is, jo.
Meg ugy alapbol jobban tetszik.
8/12 anonim válasza:
Nekem hasonló van mint a sötétkék(csak lányos) és nem tudtam ráadni a lányomra. 74-es méret, a lányom 69 cm, a fölső része teljesen jó rá!!, viszont deréktól lefelé kicsi. Ha zsáknak akarom használni, csak úgy fér bele, ha be van hajlítva a térde, ha nadrágként akkor pedig nem tudom felhúzni a cipzárt mert kicsi a lábrésze. Nem pont ilyen, de nagyon hasonló és ezt is egy kicsit gnómnak látom a kép alapján. Szerintem a világoskék sokkal arányosabb. Ha van lehetőséged mindenképpen próbáld rá a gyerekre!
9/12 anonim válasza:
Nálam a világoskék szóba sem jöhetne a gumírozott dereka miatt!Az ilyenek nagyon szűk fazonok!A polár és a buklé bélés között is óriási a különbség, a polár göbösödik,csomósodik,míg a buklé nem,és tényleg nagyon puha.Kesztyűt és tutyit nem tudsz venni annyiért ami az árkülönbözet és pláne nem ugyanolyat,mint az overál.A teddys vízlepergetős,a másik nem,ez is lényeges különbség.
10/12 anonim válasza:
És a 86-os méret is kb. másfél évesnek való,úgyhogy méretben sem jobb a világoskék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!