Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyiket vennéd inkább és miért?

Melyiket vennéd inkább és miért?

Figyelt kérdés

Végre találtam két esélyes téli overált 11 hós fiamnak. De most vacillálok, melyiket vegyem. Segítenél?

[link]

vagy

[link]

2010. nov. 5. 17:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%

Nagyobb problémád soha ne legyen...

Mi a különbség a kettő között?

Ránézésre ugyanolyan...

Legyen lába, jó a kapucni, cipzáros legyen, és kész.

2010. nov. 5. 17:43
 2/12 anonim ***** válasza:
én a 2-at a teddybababoltosat venném.szerintem jobb minőségű több funkciós.az ár is fontos de itt nincs akkora árkülönbség hogy azért kellene az olcsóbbat venni
2010. nov. 5. 17:43
 3/12 anonim ***** válasza:
48%
A teddys jobban tetszik, bár meg mondom őszintén ennyi pénzért szerintem jobbat is kaphatnál. Amit a fiamnak vettem a kínaiban 5000-ért szerintem jobban néz ki. Ő 10 hónapos és úgy látom kb 2 hónap múlva kinövi. Szóval lesz még egy beruházás a télen, de a második már 2 részes lesz.
2010. nov. 5. 17:46
 4/12 anonim ***** válasza:
48%

Nekem is 2. tetszik jobban, ahhoz van kesztyű is meg tutyi, habár az árkülönbözetből ezeket külön is meg tudod venni. Valamint kényelmesebbnek tűnik, hogy nem gumírozott a dereka.

De én legszívesebben egy harmadikat választanék, mindkettő nagyon drága, féláron is tudnál ugyanilyen jókat venni.

2010. nov. 5. 17:53
 5/12 anonim ***** válasza:
én inkább az elsőt venném, mert mindegyik jó szerintem, és az olcsóbb
2010. nov. 5. 18:13
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, értem az anyagi nézőpontokat. Igazából most csak az érdekelt volna, hogy melyiket találjátok jobbnak minden más nézőpontból. Pl. méret, vízlepergetősség, bélés minőség. Mert pl. a Teddy Bababoltos 80-86-os, míg a másik 0-1,5-2 éves korig hordható (legalábbis ezt írják). Tehát esetleg a következő télre is jó lenne még. Azért köszi még egyszer.
2010. nov. 5. 18:14
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem a sotetkek tetszik jobban :)

Nem gumirozott a dereka igy husisabb babanak is, jo.

Meg ugy alapbol jobban tetszik.

2010. nov. 5. 18:19
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem hasonló van mint a sötétkék(csak lányos) és nem tudtam ráadni a lányomra. 74-es méret, a lányom 69 cm, a fölső része teljesen jó rá!!, viszont deréktól lefelé kicsi. Ha zsáknak akarom használni, csak úgy fér bele, ha be van hajlítva a térde, ha nadrágként akkor pedig nem tudom felhúzni a cipzárt mert kicsi a lábrésze. Nem pont ilyen, de nagyon hasonló és ezt is egy kicsit gnómnak látom a kép alapján. Szerintem a világoskék sokkal arányosabb. Ha van lehetőséged mindenképpen próbáld rá a gyerekre!
2010. nov. 5. 21:21
 9/12 anonim válasza:
Nálam a világoskék szóba sem jöhetne a gumírozott dereka miatt!Az ilyenek nagyon szűk fazonok!A polár és a buklé bélés között is óriási a különbség, a polár göbösödik,csomósodik,míg a buklé nem,és tényleg nagyon puha.Kesztyűt és tutyit nem tudsz venni annyiért ami az árkülönbözet és pláne nem ugyanolyat,mint az overál.A teddys vízlepergetős,a másik nem,ez is lényeges különbség.
2010. nov. 6. 07:46
 10/12 anonim válasza:
És a 86-os méret is kb. másfél évesnek való,úgyhogy méretben sem jobb a világoskék.
2010. nov. 6. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!