Tetszik neked ez a ruha? Hogyan vennéd fel inkább?
Nekem nagyon tetszik ez a ruha, szeretnék ilyet varratni, de érdekelne, hogy Ti milyen formában vennétek fel.
Ez a ruha: [link]
Én nem az elejébe, hanem max. az oldalába szeretnék cipzárt és két anyagból. Egy feketéből és egy virágosból.
A virágos anyag: [link]
Te a tetejét feketével és az szoknyarészt virágossal varratnád vagy fordítva?
Ha az a fekete anyag csak sima egyszínű fekete, akkor a felseje legyen fekete, a szoknyarésze meg a virágos. Szerintem tök jól fog kinézni. Én is varratnék ilyet, csak nekem nincs hozzá jó alakom :P
15/L
Nekem nagyon tetszik ez a ruha, de szerintem a képen látható lányon nem áll jól mert kicsit duci.
Szerintem az ilyen ruha csak nagyon vékony lányoknak áll jól.
Ugyan ilyet láttam amúgy az Invázióban, csak farmer anyagból. :)
Jajj, de hülye vagyok a kérdésre el is felejtettem válaszolni.. :D
Szerintem is az oldalába rakass cipzárt ahogy mondtad :)
Köszi szépen a válaszokat!(:
Elég vékony vagyok, 165 centihez 52 kiló(:
Anyukám varrónő és anyagunk is van itthon, azt fényképeztem le cammal (sima feketét feleslegesnek tartottam), úgyhogy azért nem is vásárolok ilyesmit(:
Az elejében nekem nem tetszik, az meg pláne nem, hogy teljesen az aljától a tetejéig cipzáros. Csak a felső részébe tetetnék cipzárt(:
Többiek válaszát/véleményét is várom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!